AliAgent ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 کلی خاطره از اون پرشه زنده شد، عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در May 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 15:20، Luciano گفته است: یه کلام: بی کاری که به مولا از ساعت 9 صبح میرم سرکار تا 8 شب، چیزی که اصلا نیستم بیکاره :)) در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 15:33، parsabmw گفته است: چون تیکه اولش مال روز 23 بود تیکه دوم 27 آفرین عزیزم در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 17:41، YamaTo گفته است: 2بار فیلم گرفتی درود، آفرین در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 18:34، KARiM گفته است: عالی و زیبا حرف نداره شما هم حرف نداری عزیزم در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 19:43، Ali گفته است: 42 ثانیه سم احساسات ما شد سم، باشه علی جان در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 19:43، Ali گفته است: 2 تا ویدئو رو از یک جا گرفتی بعد انداختیش روهم alpha اولیو کم کردی بعدیو زیاد کردی به صورت interpolation فرمایش شما کاملا متین، ولی درواقع اسمش Opacity هستش در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 20:58، Alireza گفته است: فقط دو بار در تاریخ و ساعت های مختلف فیلم گرفتی و ادیت کردی انداختی رو هم دیگه تمامی لینک ها یک فیلم بود؟ پرش با اینفر تکراری بود یک سال Police Department بودم شبا میرفتیم پرش بازی! از لحاظ ادیت فیلم Good Job واسه جلب توجه لینکو زیاد گذاشتم، و اینکه این پرش ها بالغ بر چند میلیون به من ضرر زده، تورو نمیدونم مرسی عزیزه دلم. در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 21:10، iErfaN گفته است: خوب بود ولی تگم نکردی بیشتر نظر نمیدم فقط اونایی که رنگی هستند تو فروم رو تگ میکنم که یه محدوده خاص و یه اعضا و تعداد مشخص و منظم از آدما داشته باشم که ته داشته باشه، شرمنده اگه تگ نشدی در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 21:27، Soulless گفته است: nice مرسی واسه نظرت در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 22:26، EriCk گفته است: چرا کله فیلمات تکراریه؟ و عالی شده واسه جلب توجه، و مرسی که در در ۱۴۰۰/۳/۸ در 17:26، sajjadfd گفته است: به به خوشمان آمد ایشالله از ویدیو های بعدی هم خوشت بیاد در 19 ساعت قبل، Soffario گفته است: کلی خاطره از اون پرشه زنده شد، عالی همه با این پرش خاطره دارن، عالی مثل خودت. ویرایش شده May 30, 2021 توسط Owner 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 در 2 ساعت قبل، Owner گفته است: فقط اونایی که رنگی هستند تو فروم رو تگ میکنم که یه محدوده خاص و یه اعضا و تعداد مشخص و منظم از آدما داشته باشم که ته داشته باشه، شرمنده اگه تگ نشدی میتونی منو رنگی حساب کنی؟ وقت Staff رو نررم پول هم نررم ی دونه "ر" دارم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 در 14 ساعت قبل، Owner گفته است: از ساعت 9 صبح میرم سرکار تا 8 شب، چیزی که اصلا نیستم بیکاره :)) بی کار منظور کار نیس منظوری وقتیه که برا این پست گذشتیه think some نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 در 23 ساعت قبل، Owner گفته است: ساعت 9 صبح میرم سرکار تا 8 شب، چیزی که اصلا نیستم بیکاره ) Father be mowla نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در June 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۹ در 22:57، iErfaN گفته است: ی دونه "ر" دارم از فیلم بعد تگ میشی در در ۱۴۰۰/۳/۱۰ در 10:21، Luciano گفته است: منظوری وقتیه که برا این پست گذشتیه ارزششو داره در در ۱۴۰۰/۳/۱۰ در 19:43، RIPMOHAMMAD گفته است: Father be mowla والا به خدا در در ۱۴۰۰/۳/۱۰ در 23:39، KARiM گفته است: عالی چاکریم نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در 44 دقیقه قبل، Owner گفته است: والا به خدا خوبع ولی منم تگ کن3> نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 در 21 ساعت قبل، Owner گفته است: ارزششو داره چشم نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 عالی بود آقا حامد ولی نمیدونم چرا کلا از این سبک ویدیو ها میبینم یه حالت چندشی بهم دست میده،آیا این نرماله؟ @Owner نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 It's Nice Continue is Clip نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در June 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۲ در 22:29، RIPMOHAMMAD گفته است: خوبع ولی منم تگ کن3> از دفعه بعد ایشالله در در ۱۴۰۰/۳/۱۳ در 19:42، Luciano گفته است: چشم بی بلا در 15 ساعت قبل، Count گفته است: عالی بود آقا حامد ولی نمیدونم چرا کلا از این سبک ویدیو ها میبینم یه حالت چندشی بهم دست میده،آیا این نرماله؟ @Owner بله نرماله، شما انسانه بدون احساس هستید در 7 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: Continue is Clip Im the window, tankio نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در 17 ساعت قبل، Owner گفته است: بله نرماله، شما انسانه بدون احساس هستید اینجوریام نیست، احساساتتو هرجایی نباید نشون بدی، کسی هم نمیاد با خودش بگه وااای چ زیبا این آدم الان دپه/شاده/گریه میکنه/میخنده... (البته این نظر منه و آدم ب همه ی آدما باید فقط منطقشو نشون بده و احساسات رو به یک نفر یا نهایت یه تعداد انگشت شمار از نزدیک ترین افراد مثل خانواده و سایر عزیزان نشون بده) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در June 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در 20 ساعت قبل، AliAgent گفته است: اینجوریام نیست، احساساتتو هرجایی نباید نشون بدی، کسی هم نمیاد با خودش بگه وااای چ زیبا این آدم الان دپه/شاده/گریه میکنه/میخنده... (البته این نظر منه و آدم ب همه ی آدما باید فقط منطقشو نشون بده و احساسات رو به یک نفر یا نهایت یه تعداد انگشت شمار از نزدیک ترین افراد مثل خانواده و سایر عزیزان نشون بده) مطمئن باش حتی اونایی که خیلی تو فازه اینن تظاهر کنن خیلی ادمای فان و بی احساسی هستن هم میبینی واسه دوس دخترشون فاز دپ برمیدارنو ایموجی لبخنده با حالت غمگین بهش میدن ولی تو بازیه ما فقط دو نقطه دی رو تایپ میکنن، آره در جریانش هستم عزیزم. 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 یک سوال چرا تگ لیدری داری پدر؟ لیدر آرساکیایی؟ @Father نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 خیلی باحال بود دمت گرم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 13:32، Owner گفته است: 8 9 تومن تو 5 هزار تومن بده من! من یه چاقو بزنم کمرم ولی ناموسن 9 تومن نمیشه یه کیس خرید. کیس خیلی گرونه با 9 تومن میشه یه کیس رم1 و زغالی خرید نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.