WeastGunneR ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 15:22، llErrorsll گفته است: سلام سلام. این تاپیک رو زدم که وقتی شما بن میشین (خودمم الان بن شدم ) چیکار میکنین؟ من قبلا با اکانت مولتی میرفتم الان دیدم باید شماره تلفن بدی تا بری . این قضیه شماره تلفن رو تمومش کنین #نه_به_شماره_تلفن_اجباری میرم بیرون کارای بدی میکنم من پسر بدیم نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
S0Gand ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 من شخصا اصلا به حالم فرقی نمیکنه بودن و نبودن آرساکیا و کلا گیم... به نظرم درستش هم همینه که گیم رو انقدر جدی نگیریم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 در 1 ساعت قبل، Meliva گفته است: من شخصا اصلا به حالم فرقی نمیکنه بودن و نبودن آرساکیا و کلا گیم... به نظرم درستش هم همینه که گیم رو انقدر جدی نگیریم... حرف شما درست و متینه ولی بعضی از گیم هایی که بهش عادت کردیم وقتی توش بن و یا پاک میشه آدم یه حس ه خیلی دردناک و بدی داره نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 ❤❤❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 در 12 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: حرف شما درست و متینه ولی بعضی از گیم هایی که بهش عادت کردیم وقتی توش بن و یا پاک میشه آدم یه حس ه خیلی دردناک و بدی داره کاملا متوجهم... اما بدیش همینه دیگه که ما وابسته شدیم،این وابستگیه اس که دردسر ساز میشه تو احساسات ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 در 22 دقیقه قبل، Meliva گفته است: کاملا متوجهم... اما بدیش همینه دیگه که ما وابسته شدیم،این وابستگیه اس که دردسر ساز میشه تو احساسات ما نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در June 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 17:14، llErrorsll گفته است: فشار خوردی که من ادرس چنل دادم بن کردی. فشار خوردی که آقای @Kiyarash وقتی تو e/ میگه سولتانه سرور کیه هیچی یه Av هم نمیده بعد به ما که میرسه یه سوال در مورد اهنگ کی خونده پرسیدیم فشار خوردی اونت استاپ کردی همینه کاریش نمیشه کرد در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 17:20، llErrorsll گفته است: حق 1 نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2021 در 21 دقیقه قبل، Professional گفته است: همینه کاریش نمیشه کرد حق دیگه.... نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lozano ارسال شده در June 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 15:22، llErrorsll گفته است: سلام سلام. این تاپیک رو زدم که وقتی شما بن میشین (خودمم الان بن شدم ) چیکار میکنین؟ من قبلا با اکانت مولتی میرفتم الان دیدم باید شماره تلفن بدی تا بری . این قضیه شماره تلفن رو تمومش کنین #نه_به_شماره_تلفن_اجباری میزنم. مشت به دهن امریکا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در زمان بن شدن به ارساکیا فحش میدهم نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۹ در 10:01، GodHell گفته است: من اصلا کاری نمیکنم که بن شم تو هم کاری نکن تا بن نشی هم اکنون تا ۲۰ روز بنه بعد کاری هم نمیکنه نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در 5 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: در زمان بن شدن به ارساکیا فحش میدهم لعنت بهت قدیما اینجا رو منکراتی کردم ادمین بیاد رسما جِرم میده xd در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 18:10، Farab گفته است: فقط سیس این XDDDDD نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 من اومدم فروم ام رو اباد کردم بیستوچارساعته UcP بود انقدر ک اطلاعات همه دوستامو حفظم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در 14:03، llErrorsll گفته است: فقط سیس این XDDDDD نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 در 1 ساعت قبل، Farab گفته است: سیس نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ninjaa ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 نقل قول ??????? ?????? ?? ?????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 میشینم به کار های بدم فکر میکنم نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 @llErrorsll چی زدی؟! نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arbabaddssd ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 یه حس بدی داره نقل قول اگر ڪسی را دوست داری، هوایش را داشته باش اما اگر برای پر ڪردن تنهایی خود، او را میخواهی! هوایی اش نڪن ..! شاید دیگر، به هیچ هوایی غیر تو عادت نڪند .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ninjaa ارسال شده در October 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2021 نقل قول ??????? ?????? ?? ?????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AaAwmir ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2021 دیه مسخره بازی نکنین نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.