AsirAm ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 سلام سلام. این تاپیک رو زدم که وقتی شما بن میشین (خودمم الان بن شدم ) چیکار میکنین؟ من قبلا با اکانت مولتی میرفتم الان دیدم باید شماره تلفن بدی تا بری . این قضیه شماره تلفن رو تمومش کنین #نه_به_شماره_تلفن_اجباری نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، llErrorsll گفته است: سلام سلام. این تاپیک رو زدم که وقتی شما بن میشین (خودمم الان بن شدم ) چیکار میکنین؟ من قبلا با اکانت مولتی میرفتم الان دیدم باید شماره تلفن بدی تا بری . این قضیه شماره تلفن رو تمومش کنین #نه_به_شماره_تلفن_اجباری میدونی باید چیکار کنی؟ در بیاری هوا کنی فک کنم فهمیدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 زندگیمون رو میکنیم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 در 20 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: #نه_به_شماره_تلفن_اجباری اجباری شدن ست کردن شماره مفیده اما این قانون بندیش مشکل داره و نباید کل اکانت هایی که به اون شماره وصلن بن بشن به خاطر یک اکانت نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 اون بدبختایی که Nickname میومدن میفروختن کاسبیشون دود شد @iErfaN 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 در ۱ ساعت قبل، HolyKniGhT گفته است: اون بدبختایی که Nickname میومدن میفروختن کاسبیشون دود شد دوده دود نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، HolyKniGhT گفته است: اون بدبختایی که Nickname میومدن میفروختن کاسبیشون دود شد @iErfaN Agtea کجایی دقیقا کجایی ویرایش شده May 28, 2021 توسط Mahi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 در 5 ساعت قبل، iErfaN گفته است: اجباری شدن ست کردن شماره مفیده اما این قانون بندیش مشکل داره و نباید کل اکانت هایی که به اون شماره وصلن بن بشن به خاطر یک اکانت اره ولی امنیت داره که شماره رو ثبت کنیم؟؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در May 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2021 در 3 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: اره ولی امنیت داره که شماره رو ثبت کنیم؟؟ توی دیتابیس ثبت میشه بله تا حالا برای کسی مشکلات امنیتی به وجود نیومده نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در May 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۷ در 15:43، Mahi گفته است: Agtea درسته نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در May 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2021 من اصلا کاری نمیکنم که بن شم تو هم کاری نکن تا بن نشی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeNaToR3242 ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 من به دلیل تبلیغ بن شدم ادرس تی اس دادم به بچه پرووووو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 من معتاد روانی میشم بیمزه هم خودتی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در 13 ساعت قبل، xSepehr گفته است: من معتاد روانی میشم بیمزه هم خودتی عجب نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۱ در 00:41، SeNaToR3242 گفته است: من به دلیل تبلیغ بن شدم ادرس تی اس دادم به بچه پرووووو منم به خاطره تبلیغ بن شدم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 من بچه خوبیم نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 چرا باید بن شم میشینی اذیت میکنی بعد میگی چرا بن شدم دست خوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 منم بن نشدم |: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: من کیو اذیت کردم دا؟ من تبلیغ کردم تو w/ بعد اقای @iNSaNe فشار خورد بن کرد فشار؟ رفیق ممد رادانی از چی فشار بخورم؟ ویرایش شده June 6, 2021 توسط iNSaNe نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: دقیقن کیه این دا؟ اخه از کی تا حالا تو چت w/ ای دی چنل دادن محرومیت داره؟ Radan رادان من ناظم نیستم یکی دیگه بن داده ویرایش شده June 6, 2021 توسط iNSaNe نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در 10 دقیقه قبل، iNSaNe گفته است: Radan رادان من ناظم نیستم یکی دیگه بن داده رادان اصلا کیه؟ upc اینو نمیگه داش نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در 9 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: فشار خوردی که من ادرس چنل دادم بن کردی. فشار خوردی که آقای @Kiyarash وقتی تو e/ میگه سولتانه سرور کیه هیچی یه Av هم نمیده بعد به ما که میرسه یه سوال در مورد اهنگ کی خونده پرسیدیم فشار خوردی اونت استاپ کردی هم از من هم از کیارش میتونی شکایت کنی کسی جلوت رو نمیگیره نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parshan ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۶ در 15:22، llErrorsll گفته است: سلام سلام. این تاپیک رو زدم که وقتی شما بن میشین (خودمم الان بن شدم ) چیکار میکنین؟ من قبلا با اکانت مولتی میرفتم الان دیدم باید شماره تلفن بدی تا بری . این قضیه شماره تلفن رو تمومش کنین #نه_به_شماره_تلفن_اجباری غصه می خورم ... به احتمال زیاد پیگیرش می شم نشدم با مولتی میریم خخخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در 2 ساعت قبل، PainT گفته است: غصه می خورم ... به احتمال زیاد پیگیرش می شم نشدم با مولتی میریم خخخ خب منم با مولتی میرم که شماره خواست.! @Ali شما تضمین میدی که اگه ما شماره بدیم لو نمیره؟! امنیتی وجود داره؟ اگر شمارمون لو رفت چه کسی باید پیگیر شه؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.