HomeLander ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 قیمت فعلی و قبلی پلی استیشن 4: قیمت فعلی پلی استیشن 4 رو اگر بخوایم به دلار بگیم چیزی حدود 300 دلار و تو سایت دیجی کالا تقریبا چیزی حدود 3.5 میلیون هستش. (البته این قیمت برای پلی استیشن 4 اسلیم 500 گیگ هستش، ولی خب قیمت بقیه انواع و مدل ها رو میتونین تو صفحه دسته بندی دیجی کالا ببینین.) پیشنهاد آقا Patrick برای پلی استیشن 4 خریدن تو این شرایط: حقیقتش من دور و بر تابستون 94 و یکی دوماهی بعدش تو کف پلی استیشن بودم و شدیدا ترغیب شدم بخرم. (البته اینم بگم که تا حالا حتی آتاری هم نداشتم!) رفتم قیمت کردم دیدم 2.600.000 تا 4,00,000 میلیون بود! همونجا برگام ریخت! و کلا بیخیالش شدم. یه مدت گذشت و پول دستم اومد، گفتم بزار یه نگاه بندازم که دیدم شده 2,000,000 میلیون! خیلی خوشحال شدم و تصمیم جدی تر شد. بعد چند روزی صبر کردم و وقتی دلار به حدود 10 تومن رسید، دیجی کالا با دو روز تاخیر قیمت رو 1990 کرد و منم درجا خریدم. (و باید بگم الان خیلی راضیم!) و اما نتیجه : نتیجه اینکه خیلی نباید طمع کنین و منتظر بشین تا ارزون و ارزون تر بشه. همونطور که بدیهی ه و تجربه نشون داده، ارزونی چندانی در کار نیست و باید این قیمت ها رو قبول کنین. به نظر من اگر 8.5 دارین، همین الان شک نکنین بخرین. حالا واقعا 3،4 میلیون برای پلی استیشن میارزه؟ : حقیقتش باید بگم آره خیلی میارزه! اگه اهل گیم و بازی باشین که قطعا! اصن حرفی توش نیست! اگه اهل گیم و بازی هم نبودین (مثل من)، مطمئن باشین میشین! پس دیگه حرف اضافه نمیزنم و میگم بخرین پس دیگه شک نکن! Created by Patrick نقل قول To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 ;O نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HomeLander ارسال شده در May 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱ در 23:49، EriCk گفته است: ;O نقل قول To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sani14 ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۳۱ در 21:43، Patrick گفته است: قیمت فعلی و قبلی پلی استیشن 4: قیمت فعلی پلی استیشن 4 رو اگر بخوایم به دلار بگیم چیزی حدود 300 دلار و تو سایت دیجی کالا تقریبا چیزی حدود 3.5 میلیون هستش. (البته این قیمت برای پلی استیشن 4 اسلیم 500 گیگ هستش، ولی خب قیمت بقیه انواع و مدل ها رو میتونین تو صفحه دسته بندی دیجی کالا ببینین.) پیشنهاد آقا Patrick برای پلی استیشن 4 خریدن تو این شرایط: حقیقتش من دور و بر تابستون 94 و یکی دوماهی بعدش تو کف پلی استیشن بودم و شدیدا ترغیب شدم بخرم. (البته اینم بگم که تا حالا حتی آتاری هم نداشتم!) رفتم قیمت کردم دیدم 2.600.000 تا 4,00,000 میلیون بود! همونجا برگام ریخت! و کلا بیخیالش شدم. یه مدت گذشت و پول دستم اومد، گفتم بزار یه نگاه بندازم که دیدم شده 2,000,000 میلیون! خیلی خوشحال شدم و تصمیم جدی تر شد. بعد چند روزی صبر کردم و وقتی دلار به حدود 10 تومن رسید، دیجی کالا با دو روز تاخیر قیمت رو 1990 کرد و منم درجا خریدم. (و باید بگم الان خیلی راضیم!) و اما نتیجه : نتیجه اینکه خیلی نباید طمع کنین و منتظر بشین تا ارزون و ارزون تر بشه. همونطور که بدیهی ه و تجربه نشون داده، ارزونی چندانی در کار نیست و باید این قیمت ها رو قبول کنین. به نظر من اگر 8.5 دارین، همین الان شک نکنین بخرین. حالا واقعا 3،4 میلیون برای پلی استیشن میارزه؟ : حقیقتش باید بگم آره خیلی میارزه! اگه اهل گیم و بازی باشین که قطعا! اصن حرفی توش نیست! اگه اهل گیم و بازی هم نبودین (مثل من)، مطمئن باشین میشین! پس دیگه حرف اضافه نمیزنم و میگم بخرین پس دیگه شک نکن! Created by Patrick ای کاش هنوز 2تومن بود نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 Just PC نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 (ویرایش شده) ps5 اومد دیگه ps4 چیه ولی در کل عالی ویرایش شده October 4, 2021 توسط Amazing نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در 15:33، Claude گفته است: Just PC Hagh نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در October 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در 15:33، Claude گفته است: Just PC Nice نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۹ در 13:11، RiPMoHammaD گفته است: ای کاش هنوز 2تومن بود ممد نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 25, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در 15:33، Claude گفته است: Just PC کلمات شما کاملا درست و حق نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 خوبه نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 بله. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 خوبه نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 خیلی عالی نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 الان دیگه فکر کنم بالا ۱۰ میلیون شده در در ۱۴۰۰/۷/۱۲ در 19:36، Deep گفته است: ps5 اومد دیگه ps4 چیه ولی در کل عالی پول نداریم ps2 بخریم تو میگی Ps4 چیه؟ نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 در ۱۴۰۰/۲/۳۱ در 21:43، ZakhareAsli گفته است: حالا واقعا 3،4 میلیون برای پلی استیشن میارزه؟: واکنش Ps 5: نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.