MILADemon ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 3 ساعت قبل، Deadly گفته است: یه ادیت ریز زدم روش مشتی تر شه @Owner https://uupload.ir/view/inshot_20210504_132207780_xk7e.mp4/ عالییییی 2 1 نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 6 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali بابا قوبونت بشم تو منم مجازات کردی اخه سطح فشار میخواستی نشون بدی؟ یا اینکه چقدر باف داری؟ یکمم سنگین برات پدر سرور بشی به مولا تعصب HaMeD میکشم تک داداشم (Winter is coming) نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 باهم دوست باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 37 دقیقه قبل، Delniya گفته است: باهم دوست باشین نمیتونم نسبت به توهین که به داداشم میشه بی تفاوت باشم نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در May 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 7 ساعت قبل، Mahi گفته است: هر چی استف تگ کردی اینکارا چیه؟ راستشو بخوای با 2 3 تا از کسایی که تگ کردم مشکل دارم، نمیخواستم معلوم بشه کین، مجبور شدم همرو تگ کنم در 6 ساعت قبل، Dragon1 گفته است: دادا دهنت سرویس حالا چرا هولی؟با گانم میتونستی کیلش کنی نیتتو ادا میکرد با گانم،هولی حیف بود بمولا در 5 ساعت قبل، Soli گفته است: با کمربندم میزدیش فرزند خطاکار رو حالا این فقط فیلم کیل کردنشه، 5 دقیقه داشت فحش میداد هیچی نمیگفتم بهش پررو شد. در 5 ساعت قبل، Amiiir گفته است: دادااه پوول میدیییی Pay Amiiir 8000/ در 5 ساعت قبل، Deadly گفته است: https://uupload.ir/view/inshot_20210504_132207780_xk7e.mp4/ عالی بود در 5 ساعت قبل، mmd160 گفته است: باف هیج میزنی من باف نگتیوی گرفتم زورم میاد بزنمش بشینید مثل ادم فیش بگیرید این کارا چیه باف زدن واسه ایشون جدا از اینکه کار بدی نیست، ثواب هم داره. در 3 ساعت قبل، Mahi گفته است: اگه کسی جلوت Holy Ninja زد با اسپری مجازاتش کن تو Rob اینجوری NG رو مجازات میکنن. Holy Ninja کشیدم چند ماه پیش، تقریبا 25 دقیقه دنبالم بودن نتونستن بکشن، 6 تا وانتد داشتم، از اسپری هم زیاد استفاده کردن، ولی نمردم (البته که یکی کمکم میکرد، اسپری میزدن 1 دونه مشت میزد بهشون من فرار کنم) در 2 ساعت قبل، AwAkeN گفته است: دلیل نمیشه هربار که باف زدی به همه نشون بدی (عاقا Father باف دارع) تا به حال از باف زدنم فیلم نگرفته بودم، بار اول بود، وگرنه خیلی باف کشیدم زمانه پلی دادنم. در 2 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: به نظر من یه تاپیک بزنی بگی چقد باف داری بهتره تا اینکه هر موقع بخوای باف بزنی فیلم بگیری بزاری فوروم من تا به حال تو فوروم از باف زدنم فیلم نذاشتم، ولی ایشون خیلی بی ادبی کرد باید دیده میشد. در 2 ساعت قبل، NoRiS گفته است: ژاپن خاکت کنن مررررررد ایرانو دوست دارم، وطنی باشه. در ۱ ساعت قبل، VARTOLU گفته است: به مولا تعصب HaMeD میکشم تک داداشم داداشت حامد 2 ماه واسه نیک نیم حامد به من پیام میداد، بعد از کلی خواهش و اصرار بهش فروختم نیک نیم حامد رو، حالا نمیتونه این واقعیت رو قبول کنه که نیک نیم رو از کی خریده، بعضی موقع ها باید شل کرد و واقعیت رو قبول کرد. نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 فهمیدیم باف داری!!! باف بکشیم بزنیمت میری فروم از ممبر شکایت میکنی بعدش از لیدر شروع میکنی میگی جناب مسئول موقع ادمینی بنده سر باف SV دریافت کردم از لیدر مربوطه شاکی هستم ! مسئول مربوطه رد میکنه میگه کاره لیدر صحیح بوده میری از سوپروایزر شکایت میکنی که چرا مسئول رد کرده سوپروایزر هم شکایت رو رد کرده مدیریت میاد جواب میده بازم از مدیریت شکایت میکنی راستی حامد جان فهمیدیم باف داری!!! 3 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در May 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 9 دقیقه قبل، Alireza گفته است: فهمیدیم باف داری!!! باف بکشیم بزنیمت میری فروم از ممبر شکایت میکنی بعدش از لیدر شروع میکنی میگی جناب مسئول موقع ادمینی بنده سر باف SV دریافت کردم از لیدر مربوطه شاکی هستم ! مسئول مربوطه رد میکنه میگه کاره لیدر صحیح بوده میری از سوپروایزر شکایت میکنی که چرا مسئول رد کرده سوپروایزر هم شکایت رو رد کرده مدیریت میاد جواب میده بازم از مدیریت شکایت میکنی راستی حامد جان فهمیدیم باف داری!!! شکایت های کاملا درست بودن ولی یکی از قانون های تیم استف اینه، پشته تیم استف باشیم، اگر اینجوری نمیبود، این تاپیک عم بعده 8 روز پاسخ داده میشد و با ادمینه مربوطه برخورد میشد. نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 11 دقیقه قبل، Owner گفته است: تا به حال از باف زدنم فیلم نگرفته بودم، بار اول بود، وگرنه خیلی باف کشیدم زمانه پلی دادنم. کلی میگم این روشش نیست 1 باف میکشی همرو تگ کنی بگی ببینین من Hamed رو با باف زدم کسی شاخ نشه پ.ن: شکایت کامیاب ام 1 باف زدیی 5 تا SS از باف گذاشتی نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 11 دقیقه قبل، AwAkeN گفته است: کلی میگم این روشش نیست 1 باف میکشی همرو تگ کنی بگی ببینین من Hamed رو با باف زدم کسی شاخ نشه پ.ن: شکایت کامیاب ام 1 باف زدیی 5 تا SS از باف گذاشتی 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 :"| نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 9 ساعت قبل، Owner گفته است: سلام دوستان، یه بنده خدایی به اسم Hamed اومد به من گفت بار اخرت باشه فلان کارو میکنی وگرنه مشت میکوبم تو صورتت و اینا، منم گفتم بار اخرم نیست که، هعی میگفتم بار اخرم نیست باز هعی میگف نه بار اخرت باشه، فقط همین جمله رو بلد بود، خب پدره سرورم عصبانی شد مجبور شد کاریو بکنه که نباید بکنه، لطفا فیلم رو مشاهده کنید. توجه! این فیلم حاوی صحنه های دلخراش می باشد. https://s19.picofile.com/file/8432626726/bandicam_2021_05_04_07_41_06_420.mp4.html @Pop @Esalat @ZombieRanger @NoH @Dani @Mahi @djamer @Soli @JanGi @Cake @RoseRain @NoRiS @MatinJL @Anita @TheBig @TheLorD @ORTEGA @TheHeRo @SFC @Alireza @Pishro @AmlnSH11 @DesTinY @Dragon1 @Sami @Olden @AwAkeN @Farab @aliwolf22 @Danir @KianRy @Kiyarash @HannA @Deadly @MeTii @KARiM @Mohana @NiCuLaS @Toofan @Arshiyash @AlBeRT @PabloEscobar @SaLiOne @Carroll @RepSoL @Shahrooz @iNSaNe @EBi @KingArshiya @Amiiir @Delniya @Smart آهای اهالی تگ شدگان در بالا! بدانید و اگاه باشید که اینگونه با کسانی که حرف ناحق بزنند و پدر سرور را عصبانی کنند برخورد خواهد شد! ایشون که لولش 80 بود، وای به حال بقیه! (Rage Of FatheR) @Ali یزیدتو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در May 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 1 ساعت قبل، AwAkeN گفته است: کلی میگم این روشش نیست 1 باف میکشی همرو تگ کنی بگی ببینین من Hamed رو با باف زدم کسی شاخ نشه پ.ن: شکایت کامیاب ام 1 باف زدیی 5 تا SS از باف گذاشتی 1 باف؟ اگه بیشتر از این کامنت در خصوص باف کشیدن بزاری، جواب بعدیت، یه 100 تا اسکرین شات از باف کشیدن هام خواهد بود که هیچکس ندیده، من تو خیابون دارم با ماشین گاز میدم حس میکنم سرعتش کمه توربو میکشم، اینارو تا به حال کسی ندیده، من خیلی باف کشیدم که کسی ندیده، این یه بار رو حرفم سره باف کشیدن نیست، فیلم کامل نیست حالا، وگرنه کلی بهم فحش داد بعد گفت اگه دوباره فلان کار رو بکنی اینجوری مشت میزنم تو صورتت (مشت زد تو بازی بهم)، منم گفتم همین مونده تو مشت بزنی و بافو کشیدم که یاد بگیره احترام بزاره. پ.ن: این تاپیک باعث شد یه سری بدخواهایی که اصلا من نمیشناسمشون و تا به حال تو بازی ندیدمشون رو بشناسم. نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 (ویرایش شده) در 22 دقیقه قبل، Owner گفته است: 1 باف؟ اگه بیشتر از این کامنت در خصوص باف کشیدن بزاری، جواب بعدیت، یه 100 تا اسکرین شات از باف کشیدن هام خواهد بود که هیچکس ندیده، من تو خیابون دارم با ماشین گاز میدم حس میکنم سرعتش کمه توربو میکشم، اینارو تا به حال کسی ندیده، من خیلی باف کشیدم که کسی ندیده، این یه بار رو حرفم سره باف کشیدن نیست، فیلم کامل نیست حالا، وگرنه کلی بهم فحش داد بعد گفت اگه دوباره فلان کار رو بکنی اینجوری مشت میزنم تو صورتت (مشت زد تو بازی بهم)، منم گفتم همین مونده تو مشت بزنی و بافو کشیدم که یاد بگیره احترام بزاره. پ.ن: این تاپیک باعث شد یه سری بدخواهایی که اصلا من نمیشناسمشون و تا به حال تو بازی ندیدمشون رو بشناسم. بدخواه رو خودت واسه خودت میسازی وقتی از ادمینا شکایت میکنی بهت میگن تو شکایت میکنی به سن بقیه توهین میکنی ویرایش شده May 4, 2021 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 2 ساعت قبل، Owner گفته است: 1 باف؟ اگه بیشتر از این کامنت در خصوص باف کشیدن بزاری، جواب بعدیت، یه 100 تا اسکرین شات از باف کشیدن هام خواهد بود که هیچکس ندیده، من تو خیابون دارم با ماشین گاز میدم حس میکنم سرعتش کمه توربو میکشم، اینارو تا به حال کسی ندیده، من خیلی باف کشیدم که کسی ندیده، این یه بار رو حرفم سره باف کشیدن نیست، فیلم کامل نیست حالا، وگرنه کلی بهم فحش داد بعد گفت اگه دوباره فلان کار رو بکنی اینجوری مشت میزنم تو صورتت (مشت زد تو بازی بهم)، منم گفتم همین مونده تو مشت بزنی و بافو کشیدم که یاد بگیره احترام بزاره. پ.ن: این تاپیک باعث شد یه سری بدخواهایی که اصلا من نمیشناسمشون و تا به حال تو بازی ندیدمشون رو بشناسم. حامد داش تحقیرش کردی دیگ ول کن بسه بیخیال نوچه هاشون شو نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 2 ساعت قبل، DarkSide گفته است: حامد داش تحقیرش کردی دیگ ول کن بسه بیخیال نوچه هاشون شو O: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در 12 ساعت قبل، Alireza گفته است: فهمیدیم باف داری!!! باف بکشیم بزنیمت میری فروم از ممبر شکایت میکنی بعدش از لیدر شروع میکنی میگی جناب مسئول موقع ادمینی بنده سر باف SV دریافت کردم از لیدر مربوطه شاکی هستم ! مسئول مربوطه رد میکنه میگه کاره لیدر صحیح بوده میری از سوپروایزر شکایت میکنی که چرا مسئول رد کرده سوپروایزر هم شکایت رو رد کرده مدیریت میاد جواب میده بازم از مدیریت شکایت میکنی راستی حامد جان فهمیدیم باف داری!!! نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 يهدينا الله جميعا إلى الصراط المستقيم 2 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در 7 دقیقه قبل، Cake گفته است: يهدينا الله جميعا إلى الصراط المستقيم آمین قبول حق باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در 15 دقیقه قبل، SRC گفته است: آمین قبول حق باشه نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در 10 ساعت قبل، EriCk گفته است: O: نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در 19 ساعت قبل، Owner گفته است: حالا این فقط فیلم کیل کردنشه، 5 دقیقه داشت فحش میداد هیچی نمیگفتم بهش پررو شد. Mute/ --- پ.ن: بی محلی از هزار تا فحش و ناسزا بدتره. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 #نه_به_خشونت_علیه_کودکان نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 @Owner کارا با نینجا درست نمیشه هاستری بگیر Sethp بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 اینجور موقع ها باید ی لبخندی بزنی، بعد دیگه بری تو کار تعلیقش داداش هولی نینجاتو چرا هدر میدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.