رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پاسخ ندادن به سوال | PabloEscobar

N0B0DY

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: N0B0DY.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PabloEscobar.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام

بنده از لیدر شکایت داشتم و ریپورت دادم و از ایشون ی سوال پرسیدم و علت رو پرسیدم ولی ایشون میگه عرض کردم که مشکلی هست فروم بگید . امری نیست.

فقط دنبال بستن Report بودن و ب فکر جواب دادن نبودن.ادم حس میکنه میگه که یعنی سوال نپرس برو بذار فروم من غمی ندارم و نمیترسم!

میخوام بدونم دستور /Report برای چیه؟ من سوال دارم جوابشو میخوام اگه قراره بجای بازی همش توی فروم باشم بعد از زدن دستور /Report بذارید ربات خودش بگه به فروم مراجعه کنید و وقت ادمین ها هم گرفته نشه.

در اخر هم کیک دادن به دلیل Bad Report !

• مدارک (فیلم یا عکس): 

AG_SA_0039.jpg

AG_SA_0038.jpg

بقیه مدارک نشد جمع کنم ولی Chatlog هست برای @SFC ارسال میشه.

کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ...

N0B0DY.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

در 17 ساعت قبل، N0B0DY گفته است:

بنده از لیدر شکایت داشتم و ریپورت دادم

متاسفانه برای شکایت جای اشتباهی رو انتخاب کردی. برای شکایت از لیدر باید به فروم مراجعه کنی (اگر اشتباه میکنم سوپروایزر محترم بفرمایند)

فقط دنبال بستن Report بودن و ب فکر جواب دادن نبودن

بنده همون اول عرض کردم که لیدرت با من هماهنگ بوده، جای بحث اضافی و پوکر دادن نیست دیگه، شاید تو بیکار باشی اما من هزارتا کار ریخته سرم.

ادم حس میکنه میگه که یعنی سوال نپرس برو بذار فروم من غمی ندارم و نمیترسم!

کلا معلوم نیست فازت چیه،از لیدر شکایت داشتی منم گفتم برو فروم اگر مشکلی هست (یعنی از لیدر شکایت کن اگر فکرمیکنی اشتباه شده، شکایت حق پلیره درصورتی که ناحقی شده باشه)

این چه ربطی به "غمی ندارم و نمیترسم" داره؟ از منکه شکایت نداشتی اون لحظه!!!!

میخوام بدونم دستور /Report برای چیه؟

این دستور فقط برای گزارش نقض قوانین و یا مشکلات با لحن مودبانه و آرام استفاده می شود و هر استفاده دیگری از این دستور ممنوع است (مجازات: 30 دقیقه محرومیت از صحبت)

استفاده از این دستور برای کارهای شخصی (مانند Respawn، تائید کردن مسابقه و یا موارد اینچنینی) ممنوع است (مجازات: Kick)

من سوال دارم جوابشو میخوام

بنده در جمله ی دومم جواب سوالت رو دادم، تو باز ادامه دادی و من مجددا دوبار دیگه جوابتو دادم؛ در این شرایط که پلیر اصرار بر ریپورت بی موردش داره ادمین مجبوره کیک بده. 

ربات خودش بگه به فروم مراجعه کنید و وقت ادمین ها هم گرفته نشه.

سپاس از پیشنهادت اما اکثر پلیرا قبلا قوانین رو خوندن و انقدری فهیم هستن که بدونن ریپورت برای چیه!!

ویرایش شده توسط PabloEscobar

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

• سرپرست کارکنان

با سلام و درود:

شاکی گرامی @N0B0DY، شکایت شما تایید / رد شد.

• باتوجه به اظحارات ادمین مربوطه، قبلا بابت اخطار اقلیتی که گرفته اید با رهبر اقلیت ParaMedic صحبت شده بود و عملی هماهنگ شده بوده است.
  • ادمین مربوطه فقط راهکار قانونی بررسی شکایت را به شما یاد آوری کردند. و شما همچنان خواستار آن بودید که شکایت باید در داخل بازی رسیدگی شود.
  • اخطار های لازمه به ادمین خاطی بابت عدم پاسخگویی کامل به [Report/] داده شد.

+بسته شد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...