Scorpro ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 *سوالاتی که حرص آدمو درمیاره:* 1- از حموم اومدی حوله دورته ، میپرسن : حموم بودی ؟ نه حوله پیچیدم دورم برم مکه لبیک بگم 2- صبح از خواب بیدار شدی ، میپرسن : بیدار شدی ؟! نه مشکل روحی دارم توخواب راه میرم 3-دارم تاریخ انقضای روی تن ماهی رونگاه میکنم ، فروشنده میگه : داری تاریخ انقضاشو میبینی ؟! گفتم نه میخوام ببینم تولد ماهیه کیه واسش اکواریوم بخرم . 4-یارو معتاده کنارخیابون نشسته کله اش چسبیده کف اسفالت ، دوستم میگه معتاده ؟! میگم نه ژیمناستیک کاره داره انعطاف بدنیشو به رخ ملت میکشه... 5-به دوستم میگم تب کردم... ! میگه : مریض شدی ؟!!! میگم نه دمای بدنمو بردم بالا ببینم فَنش کارمیکنه یا نه 6- صف نونوایی بودم یارو اومد، گفت: ببخشید صفه؟ منم گفتم: نه دیوار دفاعی بستیم شاطر میخواد کاشته بزنه 7- رفتم داروخانه عصا بگیرم میگه عصا برای راه رفتن میخوای ؟ گفتم نه ، حضرت موسی کلاسای تبدیل اژدها گذاشته دارم میرم سرکلاس... 8- امروز ۵۰ متر دنبال تاکسی دویدم بعد راننده نگه داشت گفت میخوای سوار بشی ؟؟ گفتم نه داداش فقط میخواستم که سفر خوشی رو برات آرزو کنم ! ۹- بچه تازه به دنیا اومده، ازبیمارستان اوردیم خونه خوابیده فامیلمون اومده میگه اخیییی خوابه؟؟ میگم نه زدیمش تو شارژ، دکتر گفته ۷، ۸ ساعت اول خوب بذارین شارژ بشه 1 نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 شنیده بودمش اما بازم عالی بود. نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 Nice Bro #OLDeMedic نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 2 ساعت قبل، amirjaxon گفته است: شنیده بودمش اما بازم عالی بود. چاکریم در 41 دقیقه قبل، HardiN گفته است: Nice Bro #OLDeMedic ایشالله لیدریه شما رو هم ببینیم بعد بمیریم نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HardiN ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در ۱ ساعت قبل، Scorpro گفته است: ایشالله لیدریه شما رو هم ببینیم بعد بمیریم Vaght khali beshe hatman نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 16:48، Scorpro گفته است: *سوالاتی که حرص آدمو درمیاره:* 1- از حموم اومدی حوله دورته ، میپرسن : حموم بودی ؟ نه حوله پیچیدم دورم برم مکه لبیک بگم 2- صبح از خواب بیدار شدی ، میپرسن : بیدار شدی ؟! نه مشکل روحی دارم توخواب راه میرم 3-دارم تاریخ انقضای روی تن ماهی رونگاه میکنم ، فروشنده میگه : داری تاریخ انقضاشو میبینی ؟! گفتم نه میخوام ببینم تولد ماهیه کیه واسش اکواریوم بخرم . 4-یارو معتاده کنارخیابون نشسته کله اش چسبیده کف اسفالت ، دوستم میگه معتاده ؟! میگم نه ژیمناستیک کاره داره انعطاف بدنیشو به رخ ملت میکشه... 5-به دوستم میگم تب کردم... ! میگه : مریض شدی ؟!!! میگم نه دمای بدنمو بردم بالا ببینم فَنش کارمیکنه یا نه 6- صف نونوایی بودم یارو اومد، گفت: ببخشید صفه؟ منم گفتم: نه دیوار دفاعی بستیم شاطر میخواد کاشته بزنه 7- رفتم داروخانه عصا بگیرم میگه عصا برای راه رفتن میخوای ؟ گفتم نه ، حضرت موسی کلاسای تبدیل اژدها گذاشته دارم میرم سرکلاس... 8- امروز ۵۰ متر دنبال تاکسی دویدم بعد راننده نگه داشت گفت میخوای سوار بشی ؟؟ گفتم نه داداش فقط میخواستم که سفر خوشی رو برات آرزو کنم ! ۹- بچه تازه به دنیا اومده، ازبیمارستان اوردیم خونه خوابیده فامیلمون اومده میگه اخیییی خوابه؟؟ میگم نه زدیمش تو شارژ، دکتر گفته ۷، ۸ ساعت اول خوب بذارین شارژ بشه نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 (ویرایش شده) تک داداش مدیکم@Scorpro ✌ ویرایش شده April 30, 2021 توسط SRC نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در April 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 در 3 ساعت قبل، SRC گفته است: تک داداش مدیکم@Scorpro ✌ نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 16:48، Scorpro گفته است: 4-یارو معتاده کنارخیابون نشسته کله اش چسبیده کف اسفالت ، دوستم میگه معتاده ؟! میگم نه ژیمناستیک کاره داره انعطاف بدنیشو به رخ ملت میکشه... فقط این نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PANDORA ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 nice نقل قول مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 16:48، Scorpro گفته است: بچه تازه به دنیا اومده، ازبیمارستان اوردیم خونه خوابیده فامیلمون اومده میگه اخیییی خوابه؟؟ میگم نه زدیمش تو شارژ، دکتر گفته ۷، ۸ ساعت اول خوب بذارین شارژ بشه این مسخره بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، JameSon گفته است: این مسخره بود شما انگار فقط دنباله مسخره ها میگردیندرسته؟؟! نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 22 ساعت قبل، Scorpro گفته است: شما انگار فقط دنباله مسخره ها میگردیندرسته؟؟! اره مشکل؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در 22 ساعت قبل، Scorpro گفته است: NP e صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaNiTaS ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 GG نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 16:48، Scorpro گفته است: 3-دارم تاریخ انقضای روی تن ماهی رونگاه میکنم ، فروشنده میگه : داری تاریخ انقضاشو میبینی ؟! گفتم نه میخوام ببینم تولد ماهیه کیه واسش اکواریوم بخرم نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTughStyle ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۸ در 16:48، Scorpro گفته است: *سوالاتی که حرص آدمو درمیاره:* 1- از حموم اومدی حوله دورته ، میپرسن : حموم بودی ؟ نه حوله پیچیدم دورم برم مکه لبیک بگم 2- صبح از خواب بیدار شدی ، میپرسن : بیدار شدی ؟! نه مشکل روحی دارم توخواب راه میرم 3-دارم تاریخ انقضای روی تن ماهی رونگاه میکنم ، فروشنده میگه : داری تاریخ انقضاشو میبینی ؟! گفتم نه میخوام ببینم تولد ماهیه کیه واسش اکواریوم بخرم . 4-یارو معتاده کنارخیابون نشسته کله اش چسبیده کف اسفالت ، دوستم میگه معتاده ؟! میگم نه ژیمناستیک کاره داره انعطاف بدنیشو به رخ ملت میکشه... 5-به دوستم میگم تب کردم... ! میگه : مریض شدی ؟!!! میگم نه دمای بدنمو بردم بالا ببینم فَنش کارمیکنه یا نه 6- صف نونوایی بودم یارو اومد، گفت: ببخشید صفه؟ منم گفتم: نه دیوار دفاعی بستیم شاطر میخواد کاشته بزنه 7- رفتم داروخانه عصا بگیرم میگه عصا برای راه رفتن میخوای ؟ گفتم نه ، حضرت موسی کلاسای تبدیل اژدها گذاشته دارم میرم سرکلاس... 8- امروز ۵۰ متر دنبال تاکسی دویدم بعد راننده نگه داشت گفت میخوای سوار بشی ؟؟ گفتم نه داداش فقط میخواستم که سفر خوشی رو برات آرزو کنم ! ۹- بچه تازه به دنیا اومده، ازبیمارستان اوردیم خونه خوابیده فامیلمون اومده میگه اخیییی خوابه؟؟ میگم نه زدیمش تو شارژ، دکتر گفته ۷، ۸ ساعت اول خوب بذارین شارژ بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 22:00، JameSon گفته است: این مسخره بود حداقل مسخره تر از تو نیس نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTughStyle ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.