NATO ارسال شده در April 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم https://uupload.ir/view/fosh_yhpj.avi/ سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 28, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @alirezo لطفا مدارک گرفته شده توسط ریکوردر لانچر را هم ارائه بدید. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در April 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 (ویرایش شده) من از اولش هر اتفاقی هر چی میفته با این برنامه فیلم میگیرم حتی تو چت هم مشخضه من به ایشون میگم صدات نمیداد ایشون برمیگرده فحش مادر میده ایشون جلوی همه به من فحش مادر میده حتی من mic نگرفتم فقط چت کردم که zack صدات نمیاد لطفا پیگیری کنید ویرایش شده April 28, 2021 توسط alirezo اشتباه تایپی سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 28, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 با سلامی دوباره خدمت شاکی محترم @alirezo از زمانی که ریکوردر لانچر آرساکیا آماده به کار شده است ، برای مجازات کردنه این طور موارد باید حتما با استفاده از F3 ریکورد بگیرید و همراه با فیلم ارائه بدید. (اگر ریکوردی از ویس با ریکوردر لانچر ندارید شکایت رد میشود). ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در April 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 تو فیلم همه چی مشخصه خو ایشون باید تبق قانون مجازات بشه تو قانون ننوشته که با چه چیزی مدرک بگیریم شکایت را پس میگیرم سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 28, 2021 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2021 در 3 ساعت قبل، alirezo گفته است: شکایت را پس میگیرم + بسته شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده