SoG1 ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 با عرض سلام و خسته نباشید من رمز اکانت م رو فراموش کرده ام . ایمیل برای باز یابی رو فراموش کرده ام | از شما می خواهم که ایمیل متصل به اکانت رو بهم بدید که بتوانم بازیابی کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 با سلام این امکان وجود نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir002 ارسال شده در July 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2017 با سلام اکانت من رو روز 5شنه مورد سرقت قرار دادن و هرچی در خواست بازیابی میکنم نمیشه و برای اینکه صابت کنم امیر002 هستم در تیماسپیک حاضر میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در August 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2017 سلام دوست عزیز. متأسفانه این امکان وجود نداره که اطلاعات اکانت به شما برگرده. سطح امنیتی اکانت با کد /Pin به بالاترین سطح رسیده اکانتی که مورده سرقت قرار گرفته است سهل انگاری از طرف شما بوده و ادمین مسئولیتی در مورد این اکانت ها ندارد. ح. اکانت ها امنیت: ما جوابگوی اکانت های هک شده، ایمیل های هک شده، کالا های هک شده و رمز عبور هک شده نیستیم. اگر تقصیر تیم مدیریتی باشد ما به شما کمک خواهیم کرد. کسانی که اکانت را هک کنند مجازات می شوند (اگر ادمین مشاهده کند) * قابل توجه دوستان که معنی کلمه "هک" را با کلمه "جادو" اشتباه میگیرند: سرور قابل هک شدن نیست و اکانت ها هیچ کدام قابل نفوذ نیستند و تنها خود شما هستید که موجب دزدیده شدن اکانت خود می شوید. لطفا قوانین سرور را مطالعه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEOW ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 سلام من پسورده اکانتم عوض شده نمیدونم ازکجاوچجوری یاشایدم بک خورده وهرچه زودترنیازمندکمک شماعزیزان هستم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام دوست عزیز لطفا وارد لینک زیر بشوید:http://agsa.arsacia.ir/account/recover/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده