AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 ساعت قبل، 404 گفته است: واضح نیس کی داره زجه میزنه؟ باو تو از زن ج*** بدتری تو هر تایپیک میری Score بگیری!!! حالا دوباره زجه بزن!!! نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 23 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: باو تو از زن ج*** بدتری تو هر تایپیک میری Score بگیری!!! حالا دوباره زجه بزن!!! فقط تو تاپیکایی ک تگ شدم پست فرستادم. اینجا دیدم خیلی درگیری خواستم فشاریت کنم سرخ بشی ک ب هدفم رسیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 7 دقیقه قبل، 404 گفته است: اینجا دیدم خیلی درگیری خواستم فشاریت کنم سرخ بشی ک ب هدفم رسیدم اخه کم سطح کی تو رو حساب میکنه که من دومی باشم والا تو فشاری هستی که تو هر تایپیک میری یکم حسابت کنن بد بخت نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: اخه کم سطح کی تو رو حساب میکنه که من دومی باشم والا تو فشاری هستی که تو هر تایپیک میری یکم حسابت کنن بد بخت مشخصه کی فشاریه اونی ک ب دلیل رفتار کودکانه از هاستری دیموت شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: مشخصه کی فشاریه اونی ک ب دلیل رفتار کودکانه از هاستری دیموت شد فشار بخور که تو عمرت نه هاستر شدی نه جزیرع داشتی نه کسی حسابت میکرد بشین سره جات زجه بزن فعلا تا یه تصمیم بگیریم برات نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: فشار بخور که تو عمرت نه هاستر شدی نه جزیرع داشتی نه کسی حسابت میکرد بشین سره جات زجه بزن فعلا تا یه تصمیم بگیریم برات یادم نرفته به کی میگفتن کارت بابایی رو دزدی برداشته جزیره و هاستری خریده@SHEYKH نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، 404 گفته است: یادم نرفته به کی میگفتن کارت بابایی رو دزدی برداشته جزیره و هاستری خریده@SHEYKH کم سطح یتوری میگی کارت بابایی انگار خودت وقتی از شکم ننت اومدی خودت خرج خودت میدادی پ.ن:پول خودم بوده دلم خواسته داخل ارسا خرج کنم و دیموت بشم به کم سطح هایی مثل تو و امثالت به هیچ وجه مربوط نی حالا برو مدرک جمع کن برای دیموت #فشار از ذهن فقیر @404 نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: دلم خواسته داخل ارسا خرج کنم و دیموت بشم آخی دوستم ادمین ۵ بود میگفت داشتی تو وویس چت گریه میکردی که دیموتت نکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، 404 گفته است: آخی دوستم ادمین ۵ بود میگفت داشتی تو وویس چت گریه میکردی که دیموتت نکنن کم سطح هرکی هر چی بود گفت مدرک؟ اخه کم سطح من شب خوابیدن صبح بلند شدم دیدم بن شدم پ.ن : تو همونی که تو جزیره من گدایی میکردی برای /fish داشت یادم میرفت داشتم خودتو رفیق رو /respawn میدادم تو /report گریه میکردین که چرا ما respawn میشم بعد میدید کسی سگش هم حسابتون نمیکنه شکایت میکردین مدرکش هست نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: شکایت میکردین مدرکش هست منیجر مارو الکی پرمننت بن داد شکایت نکردم رفتم مستقیم پیش فوندر بعد میام از تو شکایت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: منیجر مارو الکی پرمننت بن داد شکایت نکردم رفتم مستقیم پیش فوندر بعد میام از تو شکایت کنم؟ خب به ع*م خیلی رک گفتم نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 3 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: خب به ع*م خیلی رک گفتم خواهش میکنم بیش از این خشونت به خرج نده. میترکی فرومو به گند میکشیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در هم اکنون، 404 گفته است: خواهش میکنم بیش از این خشونت به خرج نده. میترکی فرومو به گند میکشیا جووون خشونت هم بد نی باز پلن خوبیه !!! نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: جووون خشونت هم بد نی باز پلن خوبیه !!! اره مخصوصا اگه طرف مث تو بچه باشه. راحت میشه مثل الان تو سوژهش کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، 404 گفته است: اره مخصوصا اگه طرف مث تو بچه باشه. راحت میشه مثل الان تو سوژهش کنی برای کم سطح ها مثل تو باز چه بهتر!!! نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۶ در 15:55، iXXXTENTACION گفته است: خسیس نباشه بده بکنیم!!! در 20 ساعت قبل، 404 گفته است: یادم نرفته به کی میگفتن کارت بابایی رو دزدی برداشته جزیره و هاستری خریده@SHEYKH دا به این کم سطح ها چیکار داری خدا اینو زدع چقدرر آدم فشاریه نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 در 20 ساعت قبل، iXXXTENTACION گفته است: کم سطح یتوری میگی کارت بابایی انگار خودت وقتی از شکم ننت اومدی خودت خرج خودت میدادی پ.ن:پول خودم بوده دلم خواسته داخل ارسا خرج کنم و دیموت بشم به کم سطح هایی مثل تو و امثالت به هیچ وجه مربوط نی حالا برو مدرک جمع کن برای دیموت #فشار از ذهن فقیر @404 مشتی 100 سال اول سخته در 19 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: دا به این کم سطح ها چیکار داری خدا اینو زدع چقدرر آدم فشاریه یکی بیاد تیتاب اینو بده بره در 20 ساعت قبل، iXXXTENTACION گفته است: کم سطح هرکی هر چی بود گفت مدرک؟ اخه کم سطح من شب خوابیدن صبح بلند شدم دیدم بن شدم پ.ن : تو همونی که تو جزیره من گدایی میکردی برای /fish داشت یادم میرفت داشتم خودتو رفیق رو /respawn میدادم تو /report گریه میکردین که چرا ما respawn میشم بعد میدید کسی سگش هم حسابتون نمیکنه شکایت میکردین مدرکش هست داری از بن شدنت حرف میزنی تو تاپیک خودت ؟ در 20 ساعت قبل، 404 گفته است: یادم نرفته به کی میگفتن کارت بابایی رو دزدی برداشته جزیره و هاستری خریده@SHEYKH بزار خوش باشن دیه اخه ما که به جز اینا سرگرمی نداریم نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 در 2 دقیقه قبل، SHEYKH گفته است: مشتی 100 سال اول سخته یکی بیاد تیتاب اینو بده بره مثل خری که بهش تیتاب نرسیده یکی دگ رو جلو میندازه +) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 در 51 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: چقدرر آدم فشاریه در 33 دقیقه قبل، SHEYKH گفته است: در 21 ساعت قبل، 404 گفته است: جزیره و هاستری خریده@SHEYKH بزار خوش باشن دیه اخه ما که به جز اینا سرگرمی نداریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 22:55، iXXXTENTACION گفته است: توجه این دمپایی بیشتر قاچاق وار ایران میشه جدی؟؟؟؟ 1 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 (ویرایش شده) $amirali.gamer.bax$ خیبی؟؟؟؟ نیک بهتر نبود مهندس @iXXXTENTACION بیا اینم تیتابت ویرایش شده April 18, 2022 توسط AmirTataloo ? نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۷ در 17:20، llErrorsll گفته است: مثل خری که بهش تیتاب نرسیده یکی دگ رو جلو میندازه +) سوتون چرا به تو برخورد سرش طرف تو نبود که تو ینفر دیگه رفت در 17 دقیقه قبل، 404 گفته است: سوتون چرا به تو برخورد سرش طرف تو نبود که تو ینفر دیگه رفت اشتب ریپلای شد شرمنده @llErrorsll نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در April 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۷ در 17:20، llErrorsll گفته است: مثل خری که بهش تیتاب نرسیده یکی دگ رو جلو میندازه +) XD inoo حالا بیا بفهمون نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در May 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۲۹ در 12:05، 025 گفته است: $amirali.gamer.bax$ ببین تاریخ ریجستر کی قدیمی تره بعدا بیا پز بده راستی! بشین درست بخون تابستون بابات PCs ازت نگیره سرور سم های مثل ط رو نیاز داره نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در 8 ساعت قبل، iXXXTENTACION گفته است: ببین تاریخ ریجستر کی قدیمی تره بعدا بیا پز بده راستی! بشین درست بخون تابستون بابات PCs ازت نگیره سرور سم های مثل ط رو نیاز داره زجه بزن فعلا که pc تورو گرفتن نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.