ARAWMIXIA ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 همه جواب بدید جواب هاتونو بشنویم یکم بخندیم اولین بار توی بازی چظوری متوجه شدید که یک شغل به اسم Detective هست؟ که میتونی با اون شغل بازیکن ها رو پیدا کنی یا تعقیب کنی من خودم : سال 2014 بود لول 8 بودم فقط با شغل Arms dealer و Lawyer آشنا بودم یکی چند روزی روی مخم بود هر جا میرفتم میومد میگفت روت کراش زدم دقیقا نمیفهمیدم روی چی کراش زده! توی LV میرفتم و از دستش فرار میکردم و هر جا میرفتم این پیداش میشد بهش گفتم چطوری منو پیدا میکنی؟ راستشو بگو در قبال گفتنش ایدی تلگرام منو گرفت (4 سال کوچیک تر من بود) اینطوری بود که من این شغل رو شناختمشما چطو؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 من یادم نیست ولی مثل حرف تو هرجا میرفتم دنبال همکلاسیم میگفتم چطور پیدام میکنی ولی تمام کارهای بلد شدن دعوت شدن و....... همه ی همه به لطف @iErfaN نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 18:38، ARAWMIXIA گفته است: در قبال گفتنش ایدی تلگرام منو گرفت منم میگیرم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 همه ی جاب هارو میخواستم امتحان کنم اولیش کاراگاهه رفتم getjob زدم بعد مینویسه jobhelp میزنی مشخصه ک چجوری کار میکنه نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 اوایل 2020 بود یه دوستی داشتم الان بای داده اسمش aqa ahmad بود فکر کنم اگه درست یادم باشه یه جزیره بود شنیده بودم میگفتن فایند فایند ازش پرسیدم گفت بهم چیه قضیش نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 18:38، ARAWMIXIA گفته است: ایدی تلگرام من به منم بده خداوکیلی 100 تومن میدم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 در 3 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: به منم بده خداوکیلی 100 تومن میدم بیا من بدم 50 بده نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 در 6 دقیقه قبل، N0B0DY گفته است: بیا من بدم 50 بده باید خودشم تایید کنه. باو مردیم از سینگلی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 در 6 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: باید خودشم تایید کنه. باو مردیم از سینگلی مال خودمو میگم we have new gay couple ... 2 نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در May 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 بذار من برسم ! هنوزم از اینها پیدا میشه!!!اینقدر رفت رو مخم که تهش /q کردم. نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در May 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: بذار من برسم ! هنوزم از اینها پیدا میشه!!!اینقدر رفت رو مخم که تهش /q کردم. 1 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.