Reloox ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Film • توضیحات: با سلام ایشون ایونت برگذار کرده بودند و طبق قوانین اخرین ماشینی که باقی بمونه برنده میشه من اخرین ماشین باقی مونده بودم اما ایشون همچنان به من اتک داد تا کیل شدم و وینر را No One اعلام کرد • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/9b47_1event.ts/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Reloox. فرد خاطی ۲۴ ساعت مهلت ارسال فیلم دارد. 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 اقا کاری هست که شده یک ماشین اونجا ایستاده بود من فکر کردم کسی توشه تو حرکت میکردی تورو زدم رفتم نگای اون ماشین کنم که تو stopevent/ کردم ایدی شو بنویسم بعد دیدم کسی نیست سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reloox ارسال شده در March 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: اقا کاری هست که شده یک ماشین اونجا ایستاده بود من فکر کردم کسی توشه تو حرکت میکردی تورو زدم رفتم نگای اون ماشین کنم که تو stopevent/ کردم ایدی شو بنویسم بعد دیدم کسی نیست خوب عزیز من اگر اینطوری هست که میگی چرا RPG به اون ماشین نزدی ؟ تقریبا حدود ۴ دقیقه فقط سعی میکردی که من رو بزنی ویرایش شده March 17, 2021 توسط Reloox 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 در 3 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: کاری هست که شده یک ماشین اونجا ایستاده بود من فکر کردم کسی توشه تو حرکت میکردی تورو زدم رفتم نگای اون ماشین کنم که تو stopevent/ کردم ایدی شو بنویسم بعد دیدم کسی نیست تو اینجور مواقع /Participants بزن به درد میخوره My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ در 13:39، Reloox گفته است: خوب عزیز من اگر اینطوری هست که میگی چرا RPG به اون ماشین نزدی ؟ تقریبا حدود ۴ دقیقه فقط سعی میکردی که من رو بزنی خوب اون ماشین منفجر نمی شد سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 خب* سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Reloox. شکایت شما قبول شد. فرد خاطی 7 روز از سرور محروم شد. +بسته شد. 2+2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده