Dawat ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون باید در ایونت لست کار استندیگ کامندی رو بزنند که اگه کسی پیاده شد بمیره اما نزدند از ادمین درخواست دارم فیلم ایونت رو بررسی کنند کسایی که پیاده شدند کارجک میکنند و ماشین بنده میدزند و بنده کیل میشوم. • مدارک (فیلم یا عکس): وجود نداره 1 همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 (ویرایش شده) در 36 دقیقه قبل، dawat گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون باید در ایونت لست کار استندیگ کامندی رو بزنند که اگه کسی پیاده شد بمیره اما نزدند از ادمین درخواست دارم فیلم ایونت رو بررسی کنند کسایی که پیاده شدند کارجک میکنند و ماشین بنده میدزند و بنده کیل میشوم. • مدارک (فیلم یا عکس): وجود نداره سلام و عرض خسته نباشید به شاکی محترم و ادمین و همچنین اورگانیزه ظاهرا شخصی در اونت باگ شده و میگه همه برام AFK شدند و من همه بازیکنان در اونت رو کیل دادم فیلمش هم موجوده ویرایش شده March 13, 2021 توسط Ariyansaneii نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 باسلام خدمت شاکی محترم @dawat، شکایت شما رد شد. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده