Solanium ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 نسخه جاوای ماینکرفت رو نمیتونم بصورت مولتی پلیر بازی کنم. اینترنت مشکلی نداره از سای.ف.ون هم استقاده میکنم ولی با این حال حتی چضعیت سرور هارو هم توی بخش مولتی پلیر نمیتونم ببینم یا وارد شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BADMAN ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، Solanium گفته است: نسخه جاوای ماینکرفت رو نمیتونم بصورت مولتی پلیر بازی کنم. اینترنت مشکلی نداره از سای.ف.ون هم استقاده میکنم ولی با این حال حتی چضعیت سرور هارو هم توی بخش مولتی پلیر نمیتونم ببینم یا وارد شم خب باید اکانت بخری ویرایش شده March 10, 2021 توسط BADMAN نقل قول فوقع ما وقع : پس شد آنچه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 من بدون پرمیوم هم وصل میشدم قبلن تازه نسخه ۱.۱۶ هم بود ببین بعضی سرور ها پرمیوم میخوان تو اینترنت سرچ کن سرور های کرک شده pc و اینکه فیلتر شکن هم خاموش کن بعضی از سرور ها با فیلترشکن وصل نمیشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 منم نمیتونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 شاید باید وی پی ان بزنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 من همین دیروز بدون اکانت پرمیوم و وی پی ان وصل شدم کسی سوال داره pm فروم بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 شما باید برای وصل شدن به سرور های اترنوس از vpn خوب استفاده کنید نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در November 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2021 Tlauncher بریز و تو اترنوس سرور بزن تا با دوستات پلی بدی سرور های ایرانی شلوغی هم هست که بشه واردش شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۵ در 11:02، Hard گفته است: Tlauncher بریز و تو اترنوس سرور بزن تا با دوستات پلی بدی سرور های ایرانی شلوغی هم هست که بشه واردش شد صحیح نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 13:46، BADMAN گفته است: خب باید اکانت بخری دقیقا موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yox ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 13:46، BADMAN گفته است: خب باید اکانت بخری نه قاعدتا ربطی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yox ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 17:26، Solanium گفته است: نسخه جاوای ماینکرفت رو نمیتونم بصورت مولتی پلیر بازی کنم. اینترنت مشکلی نداره از سای.ف.ون هم استقاده میکنم ولی با این حال حتی چضعیت سرور هارو هم توی بخش مولتی پلیر نمیتونم ببینم یا وارد شم سرور که میخوای پلی بدی به چند تا نکته دقتکن ۱_وی پی ان که استفاده میکنی سعی کن پولی باشه و خریده باشی ۲_با نت داده ی بار امتحان کن شاید مشکل از آی پی باشه ۳_سروری که میخوای پلی بدی تا حد امکان سعی کن ایرانی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۷ در 11:33، Yox گفته است: سرور که میخوای پلی بدی به چند تا نکته دقتکن ۱_وی پی ان که استفاده میکنی سعی کن پولی باشه و خریده باشی ۲_با نت داده ی بار امتحان کن شاید مشکل از آی پی باشه ۳_سروری که میخوای پلی بدی تا حد امکان سعی کن ایرانی باشه در Minecraft، روی Multiplayer کلیک کنید. روی افزودن سرور کلیک کنید. نام سرور را وارد کنید آدرس سرور را وارد کنید. این IP خارجی شما خواهد بود که با شماره پورت همراه می شود: 25565 روی Done کلیک کنید. Minecraft اکنون سعی می کند به سرور متصل شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
enigma ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 در ۱۴۰۰/۸/۱۵ در 11:02، Hard گفته است: Tlauncher بریز و تو اترنوس سرور بزن تا با دوستات پلی بدی سرور های ایرانی شلوغی هم هست که بشه واردش شد دایی سرورو زدیم ما ، من با دومین تلاش میرم تو بدون وی پی ان. ولی رفیقم 2 3 بار کلا تونست جوین بده توی یک هفته تلاش. ایده ای نداری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 حق ؟ نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.