TheRaGe ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده هیچ کاری نکردم ایشون به من وارن تجمو نکنید داده ! این وارن تجمو نکنید فقط درصورتیه که بنده درحال فحاشی باشم ! و نکته دوم ایشون میتونست بنده رو اگه فحاشی کردم ipsban کنه ! • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/filelink/mZXWAn17oNd9/1w5b_sss.rar من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 6, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 با سلام و درود: ادمین مربوطه 24 ساعت فرصت دفاع از خود و ارائه مدرک را دارند. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 با سلام خدمت شاکی در 17 ساعت قبل، TheRaGe گفته است: این وارن تجمو نکنید فقط درصورتیه که بنده درحال فحاشی باشم گلم خودت داری میگی وارن تجمع نکنید نه فحاشی نکنید. مدارک برای ادمین مربوطه ارسال میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 7, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @TheRaGe، شکایت شما رد شد. مدارک ادمین مربوطه کامل بود. تجمع دارای معانی فوق می باشد: جمع شدن، گرد آمدن، فراهم آوردن. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده