SheytwN ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون صف رو رعایت نکردن، امروز که ازشون درخواست کردم لطفا بیان از من تست بگیرن تا اعتبار پستم بعد از ۱ هفته از بین نرفته، ایشون به این بهونه که من ازشون درخواست تست کردم و منتظر تماس ایشون نموندم میاد به من میگه Reject هستی! انگار که من نمیدونم اینهمه مدت ایشون هیچ صفی رو رعایت نکرده و زمانی که نوبت من بوده با من هیچ تماسی نگرفته! برای مثال ایشون رو که بعد من پست گذاشته تایید کردن و اینوایت دادن: درسته که ایشون لولش بالاتر از اکانت من هست و الویتش بالا تره، اما ایشون توی یک پیام بعد از من پستشون تایید شده پس اولویت با من بوده! ایشون تازه اسم منم توی فروم اشتباه تگ کرده! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول - Steady tryin' to maintain -- Same things that a blood bitch may frame -- My brain can't fathom what the hate say - - He say, she say, how 'bout me say? Get the Visa - لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/17481-%D8%B1%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81-pioneer/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 @V3nom با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما شاکی محترم، در درجه اول که در بازی به شما اعلام کردم شما حق درخواست تست رو ندارید و باید منتظر بمانید. در درجه دوم باید بگم زودتر قبول شدن درخواست ورود به اقلیت شما تنها یک امتیاز برای شما به همراه دارد و مواردی دیگری هستند که در نظر گرفته می شوند. با تشکر از شما Pioneer 2 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/17481-%D8%B1%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%86%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%81-pioneer/#findComment-207866 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.