رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بهم زدن راب فکشن_ftp_lover

Rony

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Rony.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: FTP_LOVER.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: Partisan.png

ARIAflasher.png

Forget.png

و سایر اعضای فکشن

• توضیحات: به نام خدا

سلام . امروز که راب فکشن بود همه جمع شده بودیم که راب بزنیم و من رانر بودم  اول رفته بودیم sf  که فکر کردیم لو رفتیم بخاطر همین اومدیم lv ولی همون sf که بودیم من چند نفر رو دیدم که اطراف بانک میچرخند

اومدیم lv  اونارو دیگه ندیدم ولی راب  که استارت شد یکی از همونا من که رانر بودم رو با تیر زد و من وانتد 6 شدم 

بعد که با لیدر مشورت کردم ظاهرا همین شخص (ftp_lover) راب قبلی هم رانر رو زده

بعد که افتادیم زندان پاشدن اومدن زندان و هی تحریک میکنند که بهشون فش بدی و در نتیجه شکایت کنند که البته موفق به اینکار نشدن(عکس گویا همه چیزه)

امروز سایت رو زیر و رو کردم تا بفهمم کار کیه و به یک نفر مشکوک شدم چون هم اکانت مولتیش تو فکشن ما هست هم اونایی که امروز به ما حمله کردن تو دوستای اکانت مولتیشه البته احتمالا بعد دیدن این شکایت اونارو حذف کنه

که الان اکانت هاش رو میزارم ولی مطمعن نیستم که کار خودشه یا نه بخاطر همین تهمت نمیزنم

Mojikhan.png

KAVIRAM.png

این اکانت هایی که زیر میزارم  تو این کار باهاش بودن و در دوستای اکانت مولتیش هستند 

AmiNinjas.png

davoodDexz.png

و این اکانت هم مولتی که همه اینها تو دوستاش هستند و همکاری کردن باهاش

davoodDexz.png

این شکایت به نمایندگی تمام اعضای medic صورت گرفته و خواهان رسیدگی هستیم چون ظاهرا تو راب های دیگر هم همین افراد همین کارو کردن و رانر رو زدن

اگر تهمتی صورت گرفته عذرخواهی میکنم از همگی میگم این حدس و گمانه نظر قطعی رئ ادمینا میتونند بدن

مدارک (فیلم یا عکس): x4cl_ag-sa-0091.jpgnzua_ag-sa-0090.jpgy0v1_ag-sa-0089.jpgvuy_ag-sa-0088.jpgtnn8_ag-sa-0086.jpg

e5ei_ag-sa-0085.jpg

ببخشید اکانتی که همه اینها تو دوستاش هستند به اشتباه گذاشته شده اکانت درست رو پایین گذاشتم

Mojikhan007.png

• مرسی 1

!Washup/

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود دوست عزیز, بنده کلا 1-2 بار شما رو دیدم وهیچ شناختی نسبت به شما ندارم (در صورتی که شما با بنده داشتید خوش و بش و احوال پرسی میکردید), خیلی راحت دارید به من تهمت میزنید, اگر مدرکی در این مورد دارید حتما به اشتراک بزارید که همه با هم ببینیم, خیلی راحت اسم منو اوردید در صورتی که در مدارک ناقصتان حتی یک بار هم من حضور ندارم. 

در مدارک شما فقط یک نفر مشاهده میشود که من کاری به اون ندارم, خیلی راحت به 5-6 نفر تهمت میزنید و از اون ها شکایت میکنید در صورتی که هیچ مدرکی ندارید. شکایت بی مورد هم طبق فروم بن به همراه داره, موفق باشید دوست عزیز.

• مرسی 2
  • هاها 1
  • چی چی 1

injas.png

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، AmiNinjas گفته است:

درود دوست عزیز, بنده کلا 1-2 بار شما رو دیدم وهیچ شناختی نسبت به شما ندارم (در صورتی که شما با بنده داشتید خوش و بش و احوال پرسی میکردید), خیلی راحت دارید به من تهمت میزنید, اگر مدرکی در این مورد دارید حتما به اشتراک بزارید که همه با هم ببینیم, خیلی راحت اسم منو اوردید در صورتی که در مدارک ناقصتان حتی یک بار هم من حضور ندارم. 

در مدارک شما فقط یک نفر مشاهده میشود که من کاری به اون ندارم, خیلی راحت به 5-6 نفر تهمت میزنید و از اون ها شکایت میکنید در صورتی که هیچ مدرکی ندارید. شکایت بی مورد هم طبق فروم بن به همراه داره, موفق باشید دوست عزیز.

سلام و درود

من اکانت Snoopy که ساب لیدر مدیک هست رو دارم و در Rob هفته قبل شرکت کردم و دقیقا Runner بودم و همین اکانت FTP_Lover منو کیل دادن و فکر کنم SS گرفته باشم در صورت لزوم مدارک به ادمین مربوطه فرستاده میشود. جناب شما طبق بررسی های من از Rob های فکشن مدیک خبر دارید و با اکانت مولتی سعی میکنید Rob ها رو fail کنید به زودی با درخواست از ادمین ها اکانت اصلی شما رو پیدا میکنیم.

• دوست دارم که 2

29ef14_241a6101-2489fe29-242e1f02-24imag

NumberOne Family

LiN.png

29ef14_241a6101-2489fe29-242e1f02-24imag

لینک به دیدگاه

☹️ 

230.png

Death..png

زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. :ph34r:

⚫ Death..png ⚫

⭕

⚫ Ruger.png ⚫

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Somyri گفته است:

سلام و درود

من اکانت Snoopy که ساب لیدر مدیک هست رو دارم و در Rob هفته قبل شرکت کردم و دقیقا Runner بودم و همین اکانت FTP_Lover منو کیل دادن و فکر کنم SS گرفته باشم در صورت لزوم مدارک به ادمین مربوطه فرستاده میشود. جناب شما طبق بررسی های من از Rob های فکشن مدیک خبر دارید و با اکانت مولتی سعی میکنید Rob ها رو fail کنید به زودی با درخواست از ادمین ها اکانت اصلی شما رو پیدا میکنیم.

درود ، اگر منظورتان اینه که اکانتی ازش شکایت شده ( FTP_LOVER) برای بنده است، هرچه سریعتر از ادمین ها درخواست کنید که با یک چک‌ آیپی ساده اکانت اصلی آن شخص پیدا بشه، بی صبرانه منتظر عذرخواهیتون به دلیل تهمتی که زدید هستم ، موفق باشید.

injas.png

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، AmiNinjas گفته است:

درود ، اگر منظورتان اینه که اکانتی ازش شکایت شده ( FTP_LOVER) برای بنده است، هرچه سریعتر از ادمین ها درخواست کنید که با یک چک‌ آیپی ساده اکانت اصلی آن شخص پیدا بشه، بی صبرانه منتظر عذرخواهیتون به دلیل تهمتی که زدید هستم ، موفق باشید.

منظورش تو نبودی اشتباه فهمیدی

!Washup/

لینک به دیدگاه

با سلام و وقت بخیر خدمت شاکی محترم.

شکایت شما رد شد.

دلیل:

افرادی که با گان یا غیره شما را میزنند میتوانید از {/Call110} استفاده کنید.

+بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...