parsa1519 ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 اقا من نمی تونم مختصاتم رو ببینم کمکم کنید در 9 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: اقا من نمی تونم مختصاتم رو ببینم کمکم کنید گزینه ای هست که باید فعالش کنم؟ نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 Poker نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 آها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 hmmm نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taryak ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 به به نقل قول حرف زدن با ادما اگه فایده داشت که خدا خودش این همه مدت ساکت نمیموند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 17 دقیقه قبل، DarKCrowN گفته است: به به بنازوم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۱۵ در 22:51، parsa1519 گفته است: اقا من نمی تونم مختصاتم رو ببینم کمکم کنید گزینه ای هست که باید فعالش کنم؟ رفیقایه منم این مشکلو داشتن نمیدونم مشکل چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinIrani ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 سلام. من امروز میخوام بازی ماینکرافت بازی تک نفره شروع کنم و چندتا سوال دارم. اول اینکه از چه لانچری استفاده کنم؟(جدیدا میگن تی لانچر امنیت ندارن). دوم اینکه تنظیمات بازی چطور بذارم که خوب باشه.(یکم کامپیوترم داغونه) ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در 4 ساعت قبل، HosseinIrani گفته است: اول اینکه از چه لانچری استفاده کنم؟(جدیدا میگن تی لانچر امنیت ندارن). میشه بپرسم اینو کی گفته؟ تی لانچر مشکلی نداره اگرم داشت صداش باید همه جا میپیچید. فقط یه مشکل خیلی بزرگی که داره سروراش نت بیش از حد استفاده میکنه در 4 ساعت قبل، HosseinIrani گفته است: دوم اینکه تنظیمات بازی چطور بذارم که خوب باشه.(یکم کامپیوترم داغونه) از همون تی لانچر نسخه های زیادی داره و تو همون نسخه هاش تنظیمات بیشتری دارن 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinIrani ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 (ویرایش شده) در 23 دقیقه قبل، LearninG گفته است: میشه بپرسم اینو کی گفته؟ تی لانچر مشکلی نداره اگرم داشت صداش باید همه جا میپیچید. فقط یه مشکل خیلی بزرگی که داره سروراش نت بیش از حد استفاده میکنه از همون تی لانچر نسخه های زیادی داره و تو همون نسخه هاش تنظیمات بیشتری دارن ممنونم یه سوال دیگه اینکه چطور تو Single player از طریق xyz تلپورت کنم؟ این دستور کار نمیکنه. tp name x y z/ یا tp x y z/ ممنونم ویرایش شده January 19, 2022 توسط HosseinIrani نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در 1 ساعت قبل، HosseinIrani گفته است: یه سوال دیگه اینکه چطور تو Single player از طریق xyz تلپورت کنم؟ قبل از اینکه بری تو بازی باید یه تیک رو فعال کنی دقیق از قسمت افلاینش یادم نمیاد 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinIrani ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در 35 دقیقه قبل، LearninG گفته است: قبل از اینکه بری تو بازی باید یه تیک رو فعال کنی دقیق از قسمت افلاینش یادم نمیاد پلاگین هارو میشه برای Single player استفاده کرد؟ پوشه لانچر ، پوشه پلاگین نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در 3 ساعت قبل، HosseinIrani گفته است: پلاگین هارو میشه برای Single player استفاده کرد؟ پوشه لانچر ، پوشه پلاگین نداره بستگی به نسخه ای که دانلود میکنین داره مثلا نسخه 1.18 که جدیدترین نسخه ماینکرافته دانلودش کنین و تستش کنین نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 شنیده بودم میشه iron سپاون کرد میشه واقعا؟ اگه میشه بگید نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2022 خوبه نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ در 21:20، LearninG گفته است: قبل از اینکه بری تو بازی باید یه تیک رو فعال کنی دقیق از قسمت افلاینش یادم نمیاد دکمه Open LAN بعدش Cheat On نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 + در 15 دقیقه قبل، Ellery گفته است: دکمه Open LAN بعدش Cheat On نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 اگه کسی علاقه داره همینجا اعلام کنه با هم بازی میکنیم. بخش معمولیشو میگم نه bedwars و این چیز ها نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۹ در 07:44، Ellery گفته است: اگه کسی علاقه داره همینجا اعلام کنه با هم بازی میکنیم. بخش معمولیشو میگم نه bedwars و این چیز ها نظر خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۱۵ در 22:51، parsa1519 گفته است: اقا من نمی تونم مختصاتم رو ببینم کمکم کنید گزینه ای هست که باید فعالش کنم؟ برای دیدن جایی که در Minecraft هستید، کلید تابع F1 را فشار دهید. مختصات موقعیت جهانی شما (X، Y، Z) در گوشه سمت چپ بالای پنجره Minecraft شما ظاهر می شود. سعی کنید در Minecraft قدم بزنید و ببینید این مقادیر چگونه تغییر می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanahGamer ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 نمیشه توی ماینکرافت آنلاین بازی کرد؟هر چی سعی کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 کاش زودتر می اومدم فروم ارساکیا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 حق ؟ نقل قول نقل قول خدا یا خسته شدم میشه امشب بیای دونبالم بگی بسه دیگه تموم شد پاشو اومدم بیرم پیش خودم ..! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.