Omid ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 با عرض سلام و درود یه سری cmd بنظرم باید از هاستر ها گرفته شود Setrank Fw وغیره که مربوط به پنل و cmd لیدر ها میباشد اگه دیگر دوستان چیزی به ذهنشون میرسه بنویسند چون من دیگه حضور ذهن ندارم @AspiriN @SFC @SaeedAlpha @Lalo و.... King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 4, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 باتوجه به سوء استفاده های اخیر میشه این دستور هارو خیلی راحت از هاستر ها که ML می کنن گرفت ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 بله موافقم چون برای هاستری سطح و سن و سالی تعیین نشده و دقیقا قابل مشاهدس داخل شکایت از ادمین ها 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 4, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 منم موافقم مثل اقای mrm1389 که به Overwatch.o اخطار اقلیت داده ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 اره منم موافقم PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 منم موافقم خیلی Cmd ها باید گرفته شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 سلام، منم موافقم. گرفته بشه ولی منم یه cmd مد نظرمه که وقتی تو دسته ویژه بودم خیلی مشاهده کردم وقتی که هاسترا وانتد دارن از dfind نتونن استفاده کنن این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 عرضم به حضورتون بنده قبلا هم اعلام کردم در میتینگ نمونش قبلا زمان لیدری من رخ داره جناب p00ya بود که توسط هاستر pumpkin رخ داده @RealSlimShady@Ali در 6 ساعت قبل، djamer گفته است: با عرض سلام و درود یه سری cmd بنظرم باید از هاستر ها گرفته شود Setrank Fw وغیره که مربوط به پنل و cmd لیدر ها میباشد اگه دیگر دوستان چیزی به ذهنشون میرسه بنویسند چون من دیگه حضور ذهن ندارم @AspiriN @SFC @SaeedAlpha @Lalo و.... در 2 ساعت قبل، AspiriN گفته است: سلام، منم موافقم. گرفته بشه ولی منم یه cmd مد نظرمه که وقتی تو دسته ویژه بودم خیلی مشاهده کردم وقتی که هاسترا وانتد دارن از dfind نتونن استفاده کنن در این مورد علی جان /rep Dfind موجوده 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، 3ezar گفته است: منم موافقم مثل اقای mrm1389 که به Overwatch.o اخطار اقلیت داده به من هم تهدید به FW میکردن. چون به دلیل رعایت نکردن قوانین به ایشون تذکر دادم. حتما باید رسیدگی بشه. ویرایش شده February 4, 2021 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در 11 ساعت قبل، 3ezar گفته است: منم موافقم مثل اقای mrm1389 که به Overwatch.o اخطار اقلیت داده منم موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 5, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در 12 ساعت قبل، AspiriN گفته است: سلام، منم موافقم. گرفته بشه ولی منم یه cmd مد نظرمه که وقتی تو دسته ویژه بودم خیلی مشاهده کردم وقتی که هاسترا وانتد دارن از dfind نتونن استفاده کنن Nofind + Dfind واجب هست همین طور که اقای Aspirin میگن. 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در 7 ساعت قبل، Alexa گفته است: یه اپدیتی بدین که وقتی یکی درجه ی تحت تعقیب داره نشه روش کامند زد! مثلا یکی موقع ی JailBreak تلپورت میشه! یا وسط Bank Robbery نمیشه فایندش کرد. مورد بعدی اینکه کلن موقع ی Bank Robbery و JailBreak نتونه کامند بزنه مثلا خیلی از هاسترا با موتور تلپورت میشن توی چکپوینت. طرف هاستری خریده که خودش حال کنه! نه اینکه به رفیقاش حال بده مثلا چرا یه هاستر باید بتونه Weapon بده به بقیه؟ درسته با فیلم گرفتنو شکایت کردن مجازات اعمال میشه ولی خیلی وقت ها نمیشه مدرک گرفت! طرف نمیذاره کسی فایندش کنه بعد تلپورت میشه توی CheckPoint خب چجوری میشه مدرک گرفت از این؟ درود ارش جان خب ببین هاستر اومده گلد داده بعد dfind هم توی /rep هست نصف گان هایی که هاستر داره بجز مینی گان و.. اینا تو /rep نیست پس وفتی طرف هاستری میگیره یعنی میخواد اون/rep ها براش مجانی باشه موقع jail break شما فیلم بگیر بعد بزار فروم ادمینا چک میکنن و ضمنا اگه منظورت فقط برا هاستر باشه که هاستر خودش unjail داره اگه برا پلیر هست فیلم بگیر /admins هم بزن بزار فروم تا ادمینا اون روز و اون ساعت چک کنن ببینن کدوم هاستر tp داده Bank robbery و دادن weapon هم فقط گان های مجاز در /rep و /creategun میدن نه minigun و.. پس اینم زیاد جالب نبود الان همینطوری نصف cmd هاستر ها self شده قبلا یه surfبود یه turbo بود اکثرا self شده خب اینم زیاد جالب نبود! در 10 ساعت قبل، 3ezar گفته است: Nofind + Dfind واجب هست همین طور که اقای Aspirin میگن. خب داداش /rep هست وقتی هست چرا باید بگیرنش از هاستر؟ 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۷ در 18:07، djamer گفته است: خب داداش /rep هست وقتی هست چرا باید بگیرنش از هاستر؟ تو buff هم هست پیشنهاد خوبی هست در رابطه با گرفتن CMD های کنترل فکشن ویرایش شده February 7, 2021 توسط Dignity لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 از نظر من باید هم محدودیت لول بزارن هم Taketest مخصوص هاستر ها در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۶ در 14:48، djamer گفته است: با عرض سلام و درود یه سری cmd بنظرم باید از هاستر ها گرفته شود Setrank Fw وغیره که مربوط به پنل و cmd لیدر ها میباشد اینم موافقم چون طرف رفیقش هاستره میاد Setrank میکنه طرف اسکین رنک بالا ور میداره دوباره Setrank میکنه یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 10% خوب سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 پیشنهاد شما اعمال شده است. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 15:57، Ravin گفته است: پیشنهاد شما اعمال شده است. + ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 بسیار عالی که انجام شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 بسته شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده