MrCodeine ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وانتد کیل کردن با اسنایپر رایفل. همه چی در عکس مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 (ویرایش شده) باسلام، بنده قبول دارم اشتباه کردم و به اشتباه خودم پی بردم اما Wanted Kill شدنِ شما توسط سلاح غیرمجاز مربوط به اقلیتی که بنده حضور داشتم بوده و بعید میدونم ربطی به استف داشته باشه (طبق سابقه ای که داشتم همینطور بوده)، به هرحال نظر مدیریت برای من محترم است و اگر مجازاتی در این باره تعیین شده من اطلاعی نداشتم، موفق باشید... ویرایش شده February 4, 2021 توسط iLeytoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 با سلام و درود. شکایت رد شد. شما باید در گزارش اعضای پلیس شکایت کنید. +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده