رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کیک بی دلیل بی احمیتی بی مسعولیت حواس پرتی لیدر thehell

Felatios

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Clinton.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: TheHell.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام فکشن و کسایی که پست گزاشتن

• توضیحات: ایشون سرشون گرم بازی کرذنشون نه پست اکست میکنه نه هیچی من ۳۴ روزه پست مرخصی گزاشتم به ایشون میگم اکست کن من مرخصی بگیرم رفتم تو ucp میزنم هم ۸۰ fp شدم هم پستم اکست نشده اخه این چه لیدری ناموسا 

• مدارک (فیلم یا عکس): در تایپک بعد ارسال میشه 

من نمیخوام برگردم فکشن فقط پست لیدری من اکست شه برم لیدری 

@Lalo وبقیه که یادم نمیاد پگیری کنید

@RealSlimShady

@Ali

در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ در 14:13، Amirsattari گفته است:

- عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: Clinton.png

- از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی باشد، مثال: از 2016/11/11 تا 2016/12/11):زمان دستم نیست ولی دقیق ۱ هفته 

- به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ کامپیوتر سوخته باید برم تعمیر گاه?

در 6 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است:

فرم:

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: TheHell.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام فکشن و کسایی که پست گزاشتن

• توضیحات: ایشون سرشون گرم بازی کرذنشون نه پست اکست میکنه نه هیچی من ۳۴ روزه پست مرخصی گزاشتم به ایشون میگم اکست کن من مرخصی بگیرم رفتم تو ucp میزنم هم ۸۰ fp شدم هم پستم اکست نشده اخه این چه لیدری ناموسا 

@RealSlimShady

@Ali

اگر دیدید مشکلی هست درخواست مرخصی trm هست توجه کنید بیزحمتی من نمیخوام برگردم فقط ۱ هفت و خورده ای پست لیدری گزاشتم برای بار ۳ میخوام برم اگر میشه اونجا اف پانیشامو پاک کنید بیزحمت

در ۱ ساعت قبل، Amirsattari گفته است:

فرم:

@RealSlimShady

@Ali

اگر دیدید مشکلی هست درخواست مرخصی trm هست توجه کنید بیزحمتی من نمیخوام برگردم فقط ۱ هفت و خورده ای پست لیدری گزاشتم برای بار ۳ میخوام برم اگر میشه اونجا اف پانیشامو پاک کنید بیزحمت

تازه یادم رفت این حواس پرتیشو بگم میتینگ قبلی ۲۴-۱ میتینگ بعدی رو ۶-۲ گزاشته یعنی دقیق ۲ تا متینگ اقا کرده. ۱ یکی?

ویرایش شده توسط Amirsattari

ما ملت شهادتیم?اما حسینیم بیا ما منتظریم ??مرد این میدان ما هستیم برای شما???

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم.

پست مرخصی شما بدلیل قرار ندادن درستِ عکس اطلاعات کاربری UCP و همچنین نداشتن تاریخ، رد شده است.

همچنین باید توجه داشته باشید که تا تایید نشدن درخواست مرخصی، نمیتوانید از آن استفاده کنید.

درمورد بررسی فروم به لیدر مربوطه اخطارهای لازم داده خواهد شد.

شکایت شما رد شد ، +بسته شد.

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...