ScreaM ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: ابتدا فکر کنم قوانین رو لیدر مربوطه بلد نیستند پس بزار بگم که [ شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت اقلیت نیستید (چیزی که در f/ (و یا r/ و d/ در Medic) است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) ] میتونید توی قوانین دسته ملایم مشاهده کنید. ایشون توی شکایت از اعضای فدرال توی دو تصویر چت اقلیت SI رو افشا کردن اینجا میزارم میتونید توی بخش شکایت از اعضای SI هم ببینید. 2 از کی تا حالا مجازات افشای چت اقلیت AV اهه؟ خیلی جالب بود واسم! نمیدونم این اصلاح قوانین رو خودشون تنهایی فکر میکنن میدن بیرون یا کمک هم میگیرن؟ • مدارک (فیلم یا عکس): اینم دو تا عکس افشای چت! میتونید توی گزارش اعضای فدرال هم ببنید! بعدی هم شکایت ثبت شده توسط من هستش و رد کردن با یدونه AV چقدر جالب! Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @socialworker لیدرِ مربوطه این موضوع را با من در میان گذاشته و بنده به ایشون اطلاع دادم که چنین مجازاتی رو اعمال کنند. در 17 ساعت قبل، socialworker گفته است: شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت اقلیت نیستید (چیزی که در f/ (و یا r/ و d/ در Medic) است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) این قانون کاملا صحیح میباشد اما داخل چت F/ چیز مهمی گفته نشده است. لذا یک اخطار به ممبرِ خاطی داده شد تا چنین مشکلی دیگر پیش نیاید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده