JeRjiS ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باس لام و خسته نباشید خدمت لیدر محترم این اقا به بنده 3 بار اخظار دادن شو لاینسس بده بنده حواسم به چت نبود و شو نکردم ایوشن 4 وانتد دادن دلیل وانتدشون هم هست - نگهداری Materials بدون مجوز (Keeping materials without license) (فقط برای FBI) جالب اینجا من لیسانسم شو ندادم از کجا فهمیدن من لاینسس مت ندارم؟ و 4 وانتد دادن این دلیل اول شکایتم بنده لاینسس مت هم دارم ولی چون شو ندادم به خاظر بی توجی به کاپ2 وانتد باید میدادن جالب اینجاس وقتی بشون گفتم سریع 1 اخظار داد گفت جی کن داشتم صحبت میکردم که 2 وانتد داد و اقای گامبول کیل دادن خواستار بیگیری سریعتر هستم و در اس اس ها به زمان نگاه کنید و ببینید که من لاینسس داشتم فقط به خاظر بی توجی باید میداد و 2 وانتد بعدی ایشون 1 اخظار بود طبق قوانین باید 3 اخظار با فاصلع 3 ثانیه میدادن که ندادن با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده