CIAElnaz ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 اکانت من مدارک: نقل قول با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 مودمو باید رستارت کنید فکر کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 ببین گاهی اوقات آیپی مودم با یک آیپی قدیمی ست میشه، که ممکنه قبلا با اون آیپی یک نفر وارد Server شده باشه و حالا به هر دلیلی Bann IP شده باشه این اتفاق کاملا طبیعی هستش و ممکنه برای هر کسی که از مودم استفاده میکنه رخ بده تنها راه حل این مشکل این هست که باید مودم رو خاموش و روشن کنی با Restart (خاموش و روشن) کردن مودم، آیپی مودم شما عوض میشه و با یک آیپی سالم میتونی وارد Server بشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 ازه منم یه بار به خاطر همین سکته زدم به نظرم باید هاین رو درست کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CIAElnaz ارسال شده در January 5, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 درست شد مودم باید ریستارت میشد. AGSA با آگسا بجز اینکه اون فارسی و اون Fenglish نوشته شده چه فرقی داره؟ نقل قول با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در 20 ساعت قبل، CIAElnaz گفته است: AGSA با آگسا بجز اینکه اون فارسی و اون Fenglish نوشته شده چه فرقی داره؟ مخففه. ولی از نظر من هرکی هرجور دوست داره میتونه یه کلمه رو بخونه و اینم به کسی ربطی نداره. 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 با یه اکانت دیگه میاد غلط گیری می کنه با یه اکانت دیگه میاد میزنه تو سره اون یکی اکانتش... 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2021 مودمو باید رستارت کنید نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ در 10:17، PatrooN گفته است: با یه اکانت دیگه میاد غلط گیری می کنه با یه اکانت دیگه میاد میزنه تو سره اون یکی اکانتش... نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 21:36، Soli گفته است: ولی از نظر من هرکی هرجور دوست داره میتونه یه کلمه رو بخونه و اینم به کسی ربطی نداره. عجب دوره زمونه ای شده بجا اینکه مردمو به راه درست هدایت کنیم میذاریم گمراه بشن فقط به دلیل اینکه زندگی اونا به ما مربوط نیست 1 نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 1 ساعت قبل، iRexa گفته است: عجب دوره زمونه ای شده بجا اینکه مردمو به راه درست هدایت کنیم میذاریم گمراه بشن فقط به دلیل اینکه زندگی اونا به ما مربوط نیست درستع داش نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheiI ارسال شده در March 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2021 در 20 ساعت قبل، PatrooN گفته است: Casar فک کنم اشتباه تایپی بوده تو اون سایته تو این اسکرین شاته نوشته Cesar نقل قول My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ در 11:09، Hannibal گفته است: ببین گاهی اوقات آیپی مودم با یک آیپی قدیمی ست میشه، که ممکنه قبلا با اون آیپی یک نفر وارد Server شده باشه و حالا به هر دلیلی Bann IP شده باشه این اتفاق کاملا طبیعی هستش و ممکنه برای هر کسی که از مودم استفاده میکنه رخ بده تنها راه حل این مشکل این هست که باید مودم رو خاموش و روشن کنی با Restart (خاموش و روشن) کردن مودم، آیپی مودم شما عوض میشه و با یک آیپی سالم میتونی وارد Server بشی. یه روزی میشه ای پی ها پر میشه دیگه ای پی جدید نمیمونه واسه استارت تو سرور و با هر ای پی برخورد کنی بن شده یا مشکل دیگه داشته .. پس بیایید مهربان و گذشت داشته باشیم همه رو آن بن کنیم و قوانین حسابی تر داشته باشیم . . من یه اکانت داشتم بن شده به دلایلی . . الان یه اکانت دیگه دارم شماره تلفنش مثل اکانت قبلیمه یادم نبود چیز دیگه بزارم الان که امروز میرم داخل اکانت میبینم بله جناب علی نشسته فکر کرده گفته آره برم یه قانون الکی بزارم تا بن بشن پراشون بریزه برن دوباره اکانت بسازند دوباره زحمت بکشن تا یه موقعی لولشون از من رد نکنه پس مراقب قوانین جدیدی که میاد باشید ، چمیشه کرد دنیا همینه همش . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 یادش بخیر یه روزی من رفتم تا مرگ و برگشتم و با هزار بد بختی به ذهنم امد که وای فای رو خاموش کنم و خاموش روشن کردم دیدم اوکی شد و دیگه نگم برات نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 زیبا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinGAsSaSsiN85 ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.