Shahrooz ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 (ویرایش شده) از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo ویرایش شده January 1, 2021 توسط jang . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 در ۱ ساعت قبل، jang گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در January 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 (ویرایش شده) https://uupload.ir/view/xffh_bandicam_2021-01-01_20-56-57-026.avi/ اینم لحظه خنثی کردن Holy Ninja! ویرایش شده January 1, 2021 توسط jang . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unnamed ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 نقل قول ♡ ♡ حال منمث ذات توعـہ ببین چقـבر خرابه ♡ ◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 تو بانک FTP می زنن فکر میکنن شاخن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 @Ali باید مشکل فریز شدن موقه وارد شدن به بانک رو حل کنی تا انقدر abuse نشه ازش نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 خخخ بمیری علی ویولنت نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 نبینم برید بانک از فریز شدنش Abuse کنید شاخ شین شاختونو میشکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در January 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در پاسخ اون دوستمون که هیچی نشدهدنبال باگ هست و علی رو صدا زده بگم زمانی که میخوای وارد بانک بشی خود سرور بهت پیام میده مپ بانک به اندازه ای سنگین هست که باید فریز بشی پس اگه بخواد فریز رو حل کنه کلا مپ بانک باید عوض بشه. فعلا که شاخ شما رو ما شکوندیم پس تا شاخ شکنی دوباره خدا پشت و پناهتون باشه. در 9 ساعت قبل، Tiory گفته است: تو بانک FTP می زنن فکر میکنن شاخن مکان بهتری میشناسی واسه مسخره شدن حتما بگو. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در 2 ساعت قبل، jang گفته است: مکان بهتری میشناسی واسه مسخره شدن حتما بگو. بیا پینتبال خودم میزینمت نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در 17 ساعت قبل، sinafaghihzade گفته است: Nice FTP 1-مارو یادت رفته سینا... 2-کپی نکن از من بچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 در 15 ساعت قبل، jang گفته است: در پاسخ اون دوستمون که هیچی نشدهدنبال باگ هست و علی رو صدا زده بگم زمانی که میخوای وارد بانک بشی خود سرور بهت پیام میده مپ بانک به اندازه ای سنگین هست که باید فریز بشی پس اگه بخواد فریز رو حل کنه کلا مپ بانک باید عوض بشه. فعلا که شاخ شما رو ما شکوندیم پس تا شاخ شکنی دوباره خدا پشت و پناهتون باشه. مکان بهتری میشناسی واسه مسخره شدن حتما بگو. وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن. راه حلشم اینه که یه کاری کنه تا زمانی که فریز هست HP کم نشه! نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 21:21، jang گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo من یک تاپیک زدم سر اف تی پی تو بانک ۱ ماه پیش تا الان این چهارمین تاپیکه انقدر اسکی بسه دیگه فهمیدیم گانرین بمولا هر روز یک تاپیک نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در January 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: من یک تاپیک زدم سر اف تی پی تو بانک ۱ ماه پیش تا الان این چهارمین تاپیکه انقدر اسکی بسه دیگه فهمیدیم گانرین بمولا هر روز یک تاپیک ببخشید تاپیک 4ماه پیش شما بهمون نگفت که من هنوز زنده هستم :) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 21:21، jang گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 چه خوش گفت @socialworker که هر وقت مث ما 2 ساعت تو گرو استریت FTP کردین ادعاتون بشه وگرنه عمه منم تو بانک میتونه FTP کنه. 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در 9 ساعت قبل، jang گفته است: ببخشید تاپیک 4ماه پیش شما بهمون نگفت که من هنوز زنده هستم تایمش ۱ ماهه پیشه یک چک بکن ببین یخا اب شده بعد اماده اسکی رفتن شو و اگه چیزی بارتون میشد از باگ نمیزدین حداقل تکی یک نفر با هولی میزد نه که 4 نفر spraycan بگیرن ۲ تا هم chainsaw بعد بگین ez 1 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kavooss ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 حاجی حال کردم ایول نقل قول اینا لفظ نیس ، من شاهنامه نمیکنم تفسیر i love fadaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 09:51، jang گفته است: از اون فیلم هاست که اگه پلیسی شاخ شد میندازید جلوش https://uupload.ir/view/xt2_bandicam_2021-01-01_20-52-16-787.avi/ @HajjAli @tataloo خواستم اشاره کنم که زمانی که شما ریجستر نکرده بودی و نیک اورجینال خودت [ .jang ] رو نساخته بودی و همینطور که @OmidGH گفت بکس قدیم ما به همراه خودم البته , از ساعت 6:53 دقیقه تا ساعت 9:08 دقیقه کنار گروو استریت اف تی پی کردیم و ریکوردشم هنوز هست فکر کنم (زمان RoG اول!) نه هاستری داشتیم نه گان یا باف خاصی! فیلمی هم ازش تو فرووم نزاشتیم! بعد شما با اسکیل گانری در حد کدو تنبل با holy و چین_ساو و ساون اف همراه با فریز و abuse داخل بانک 10 دقیقه اف تی پی کردید ریکورد میزارید؟ فازتونو خریدارم 1 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در 3 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: عکس رهبر و نظام میزاری پروفایلت میری اف تی پی؟؟؟؟؟؟ اسغفرالله ربی و اتوب علیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در 4 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: عکس رهبر و نظام میزاری پروفایلت میری اف تی پی؟؟؟؟؟؟ اسغفرالله ربی و اتوب علیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ebrahimipour ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnBreakable ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ در 08:16، HolyKnighT گفته است: نبینم برید بانک از فریز شدنش Abuse کنید شاخ شین شاختونو میشکنم اتراته زیاد کیل شدن؟ نقل قول نقطه سر خط. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 در 21 دقیقه قبل، HunterBoY گفته است: اتراته زیاد کیل شدن؟ ب مولا لیدرم که شدی گلابی هم ادمین شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 بدانید و آگاه باشید گلابیانی که در بانک FTP مینمایند و از فریز سو می استفند و با هزار رقم Buff مارو میزنند و EZ EZ مینمایند گلابی گندیده ای بیش نیستند. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.