Rakabzan ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایونت LMSبودم یه دفه فریز کرد همرو و منو کیل داد • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست فیلم دارم از Orginizer https://uupload.ir/files/j4ce_ag-sa-0197.jpg 1 آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 (ویرایش شده) سلام و درود, خب میخواستم بگم عزیز شما 2 راند انیم زدید و من راند اول کیلتون نکردم من هم توی مایک گفتم انیم ازاد نیست و دیدم شما همینجوری به کارتون ادامه میدید و من هم کیلتون کردم, فیلم هم فرستاده میشه به ادمین مربوطه, خدانگهدار! در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ در 16:50، Eigreg گفته است: ایونت LMSبودم یه دفه فریز کرد همرو و منو کیل داد در این جریان هم بگم که من شما رو زیر نظر داشتم و دیدیم همینجوری انیم میزدید, شما گفتید منو فریز کرد در این جواب هم بگم ک من نمیتونستم وسط اون هم ادم شما رو کیل کنم ممکن بود اشتباهی ب دیگران بخوره و باز هم میگم به ادمین مربوطه فرستاده میشه! ویرایش شده December 31, 2020 توسط MaWmD . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 @Eigreg شکایت شما رد شد، کار فرد مورد نظر درست بوده و شما به درستی کیل شده اید.+بسته شد. 1 You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده