MaDBoy ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: داشتیم به سمت /getgift میرفتیم که من گفتم تی اس دقت کنید گفتم تی اس نه ایپی تی اس و ایشون منو بن کردن من یه مدرک میخوام که من بن شدم یه ریکورد یا هرچی • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @MaDBoy ادمین @Shxyan 24 ساعت فرصت برای ارائه مدارک و شواهد دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 سلام بد جایی آیپی TS رو رو مایک گفتی در 4 ساعت قبل، MaDBoy گفته است: من گفتم تی اس دقت کنید گفتم تی اس نه ایپی تی اس آها اوکی در 4 ساعت قبل، MaDBoy گفته است: مدرک میخوام که من بن شدم یه ریکورد یا هرچی باشه استاد بای #در صورت شکایت بی مورد مجازات خواهید شد مدارک برای @Markeloff عزیز ارسال شد. 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 سلامی دوباره طبقِ مدرکِ ارسالی از سوی ادمینِ مربوطه، شما داخل میکروفن تبلیغ و آی پی تیم اسپیک دادید. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده