Wrgamer ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:نیست کسی. • توضیحات: مسابقه race بود بد بنده زود تر رسیدم و از پله ها بالا رفتم و موتورم به قطار برخورد کرد موتور ایشون ترکید بد موتور منو سوار شد امد بالا منو کیل داد! • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست فیلم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooya053 ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 با سلام ایا شما مدرک دارید که شما رو در ایونت کیل دادم ؟ ایا من اصلا اونتی گزاشتم که شما شکایت کردید ؟ ممنون میشم مدرک بدید تا بتونم اوینت مورد نظر رو بررسی کنم بی اعتمادم $ میدونی % چرا ؟؟؟؟ چون کبریتی @ دستمو سوزوند # که روش & نوشته بود بی خطر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 10 ساعت قبل، Pooya053 گفته است: با سلام ایا شما مدرک دارید که شما رو در ایونت کیل دادم ؟ ایا من اصلا اونتی گزاشتم که شما شکایت کردید ؟ ممنون میشم مدرک بدید تا بتونم اوینت مورد نظر رو بررسی کنم بی اعتمادم $ میدونی % چرا ؟؟؟؟ چون کبریتی @ دستمو سوزوند # که روش & نوشته بود بی خطر بله ادمین poker_tro شاهدن که شما ایونت گزاشتی قیل نداری بهونه جور نکن! رسیدگی.شه لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 در 13 ساعت قبل، Pooya053 گفته است: با سلام ایا شما مدرک دارید که شما رو در ایونت کیل دادم ؟ ایا من اصلا اونتی گزاشتم که شما شکایت کردید ؟ ممنون میشم مدرک بدید تا بتونم اوینت مورد نظر رو بررسی کنم بی اعتمادم $ میدونی % چرا ؟؟؟؟ چون کبریتی @ دستمو سوزوند # که روش & نوشته بود بی خطر احسنت بر تو در 8 دقیقه قبل، Aloooverbay گفته است: احسنت بر تو احسنت بر خودم در 9 دقیقه قبل، Aloooverbay گفته است: احسنت بر تو احسنت بر خودم در 13 ساعت قبل، Pooya053 گفته است: با سلام ایا شما مدرک دارید که شما رو در ایونت کیل دادم ؟ ایا من اصلا اونتی گزاشتم که شما شکایت کردید ؟ ممنون میشم مدرک بدید تا بتونم اوینت مورد نظر رو بررسی کنم بی اعتمادم $ میدونی % چرا ؟؟؟؟ چون کبریتی @ دستمو سوزوند # که روش & نوشته بود بی خطر در در ۱۳۹۹/۸/۱۳ در 18:36، Wrgamer گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:نیست کسی. • توضیحات: مسابقه race بود بد بنده زود تر رسیدم و از پله ها بالا رفتم و موتورم به قطار برخورد کرد موتور ایشون ترکید بد موتور منو سوار شد امد بالا منو کیل داد! • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست فیلم! شکایت شما تایید شد! فزد مربوطه اخطار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 با عرضِ سلام خدمتِ شاکی @Wrgamer شما باید در همان لحظه از ادمین میخواستید که بررسی کنه، در غیر این صورت شما باید مدارکی از این بابت برای ما ارسال کنید. شکایتِ شما رد شد. +بسته شد. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده