hossien2323 ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من در ایونت LCS که گذاشته بودن باگ شدم و از محوطه ایونت خارج شدم و هر چه به او زنگ زدم جواب نداد و بعدش که منو پشت محوطه دید بهش گفتم چی شده گفت ای دی ات رو بگو گفتم 143 بعد منو کیک کرد از ایونت لطفا فیلم ایونت را بررسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم اونت را بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 فیلمی ندادی برسی شود! در در ۱۳۹۹/۸/۱۳ در 16:07، hossien2323 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من در ایونت LCS که گذاشته بودن باگ شدم و از محوطه ایونت خارج شدم و هر چه به او زنگ زدم جواب نداد و بعدش که منو پشت محوطه دید بهش گفتم چی شده گفت ای دی ات رو بگو گفتم 143 بعد منو کیک کرد از ایونت لطفا فیلم ایونت را بررسی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم اونت را بررسی کنید لینک فیلم رو بفرستید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 با سلام و احترام خدمتِ شاکی @hossien2323 شما باید در همان لحظه از ادمین میخواستید که بررسی کنه، در غیر این صورت شما باید مدارکی از این بابت برای ما ارسال کنید. شکایتِ شما رد شد. +بسته شد. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده