Chanoda ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 (ویرایش شده) این یه پیشنهاده اما قبلش بزارین ماجرایی که باعث شد اضافه شدن این قانون به ذهنم برسه رو بگم: پلیری با این مشخصات: زمان راب وارد crew شدن و از سرور خارج شدن و بنده کس دیگه رو جایگزین ایشون واسه راب کردم (کاری ندارم که راب فکشن در هر صورت Fail بود) اما ایشون وقتی وارد سرور شد بهش گفتم شرمنده cr پر شده و ایشون با زدن /call 110 راب فکشن رو لو دادن {تا حدی که زمانی که ما به بانک رسیدیم پلیس زود تر از ما اونجا بود} و چون مدرکی نبود که اینو ثابت کنه ایشون با درخواست استعفا از فکشن بیرون رفتن همون شب یکی از دوستام که در FBI فعالیت میکنه اومد پیشم و ماجرا رو تعریف کرد من وقتی به این پلیر {فشار خورده} زنگ زدم که ازش بپرسم چرا اینکارو کرده دیدم منو /Block کرده قانونی نیست که ایجاد مزاحمت هنگام راب مجازاتی داشته باشه یا اینکه اگر ایجاد مزاحمت برای همکاران محسوب میشد باید FW میدادم اما ایشون استعفا داده بود و FW تاثیر نداشت حالا به نظرم وقتی یک بار یه مسئله پیش اومده بازم پیش میاد و نظرم بر اینه که در صورت اینکه کسی از Cop شاهد این قضیه شد بیاد مدرک رو بده به لیدر و با این بازیکن به خاطر پول Bail و مقدار پولی که هنگام کیل شدن ازشون کم شده رو رو دست همکارای سابقش گزاشته باید مجازاتی مثل Rank Down یا FP80 داشته باشه @Markeloff @OmidGH @Jangggg ویرایش شده October 31, 2020 توسط Yoda ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 6 ساعت قبل، Yoda گفته است: این یه پیشنهاده اما قبلش بزارین ماجرایی که باعث شد اضافه شدن این قانون به ذهنم برسه رو بگم: پلیری با این مشخصات: زمان راب وارد crew شدن و از سرور خارج شدن و بنده کس دیگه رو جایگزین ایشون واسه راب کردم (کاری ندارم که راب فکشن در هر صورت Fail بود) اما ایشون وقتی وارد سرور شد بهش گفتم شرمنده cr پر شده و ایشون با زدن /call 110 راب فکشن رو لو دادن {تا حدی که زمانی که ما به بانک رسیدیم پلیس زود تر از ما اونجا بود} و چون مدرکی نبود که اینو ثابت کنه ایشون با درخواست استعفا از فکشن بیرون رفتن همون شب یکی از دوستام که در FBI فعالیت میکنه اومد پیشم و ماجرا رو تعریف کرد من وقتی به این پلیر {فشار خورده} زنگ زدم که ازش بپرسم چرا اینکارو کرده دیدم منو /Block کرده قانونی نیست که ایجاد مزاحمت هنگام راب مجازاتی داشته باشه یا اینکه اگر ایجاد مزاحمت برای همکاران محسوب میشد باید FW میدادم اما ایشون استعفا داده بود و FW تاثیر نداشت حالا به نظرم وقتی یک بار یه مسئله پیش اومده بازم پیش میاد و نظرم بر اینه که در صورت اینکه کسی از Cop شاهد این قضیه شد بیاد مدرک رو بده به لیدر و با این بازیکن به خاطر پول Bail و مقدار پولی که هنگام کیل شدن ازشون کم شده رو رو دست همکارای سابقش گزاشته باید مجازاتی مثل Rank Down یا FP80 داشته باشه @Markeloff @OmidGH @Jangggg پیشنهاد عالی ایه و باید بگم تو این 3 هفته ای که FBI بودم این بار اول نیست که اعضای فکشن راب رو لو می دن. و باید بگم تو این همه مدت این اولین بار بود که دیدم یه راب انقد سریع جمع می شه که به بیرون بانک نمی رسه و داخل خود بانک Fail می شه. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 6 ساعت قبل، Yoda گفته است: این یه پیشنهاده اما قبلش بزارین ماجرایی که باعث شد اضافه شدن این قانون به ذهنم برسه رو بگم: پلیری با این مشخصات: زمان راب وارد crew شدن و از سرور خارج شدن و بنده کس دیگه رو جایگزین ایشون واسه راب کردم (کاری ندارم که راب فکشن در هر صورت Fail بود) اما ایشون وقتی وارد سرور شد بهش گفتم شرمنده cr پر شده و ایشون با زدن /call 110 راب فکشن رو لو دادن {تا حدی که زمانی که ما به بانک رسیدیم پلیس زود تر از ما اونجا بود} و چون مدرکی نبود که اینو ثابت کنه ایشون با درخواست استعفا از فکشن بیرون رفتن همون شب یکی از دوستام که در FBI فعالیت میکنه اومد پیشم و ماجرا رو تعریف کرد من وقتی به این پلیر {فشار خورده} زنگ زدم که ازش بپرسم چرا اینکارو کرده دیدم منو /Block کرده قانونی نیست که ایجاد مزاحمت هنگام راب مجازاتی داشته باشه یا اینکه اگر ایجاد مزاحمت برای همکاران محسوب میشد باید FW میدادم اما ایشون استعفا داده بود و FW تاثیر نداشت حالا به نظرم وقتی یک بار یه مسئله پیش اومده بازم پیش میاد و نظرم بر اینه که در صورت اینکه کسی از Cop شاهد این قضیه شد بیاد مدرک رو بده به لیدر و با این بازیکن به خاطر پول Bail و مقدار پولی که هنگام کیل شدن ازشون کم شده رو رو دست همکارای سابقش گزاشته باید مجازاتی مثل Rank Down یا FP80 داشته باشه @Markeloff @OmidGH @Jangggg سلام بر تو الهی من فدای اون فشار خوردنت بشم. ایکاش زمانی که میخوای راب بزنی توی /F بگی ممبر ها بیاید HeadQuarter میخوایم از بانک دزدی کنیم. حالا اصلا من با این کاری ندارم که شما نگفتی. من با دوستم توی یک Crew بودیم و اصلا هیچ پیشنهاد و درخواستی برای حضور در Crew برای راب تاکسی به ما داده نشد. این هم به کنار. توی میتینگ 75 درصد حرفات رو درمورد بی خانواده بودن کسی گفتی که توی FactionChat داره حرف های خنده دار میزنه. اصلا من به ادب شما کاری ندارم شما بیا به کل اینترنت و هرکسی که توش هست فحش بده نه چیزی از من کم میشه نه زیاد میشه چون همش پشت کیبوردت زاییده میشه و هیچ زمانی نمیتونی اینارو رو در رو بگی. اصلا هم برام مهم نیستی که بخوام واست دلیل و مدرک بیارم که آیا من لو دادم یا ندادم چون اصلا در سن و سال من نیستی. فکر نکن اومدی دوتا رنک هلپری و لیدری گرفتی الان کل صاحب سرور های سمپ دنبالت هستن که بری واسشون حمالی کنی. آرزو های تو خاطرات منه اسممو هرکچا بگی میشناسن 6 سال سمپ پلی میدم از تو بزرگ تر هاش نتونستن روی حرفم حرف بزنن تو که بماند. حالا هم فکر نکن با دوتا تگ و اوردن لینک اکانت من همه فکر میکنن من چه آدمی هستم. من به اندازه کافی توی بازی دوست و آشنا دارم که بخاطر این جنگولک بازیا نمیان بگن بالای چشمت ابرو ه. کار خودتو بکن سرتم توی کار خودت باشه. اینو من نمیگم تجربه ثابت کرده هرکی سرش توی کار خودش بود همیشه به یک جایی رسیده... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
capitanamir ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱۰ در 11:37، jang گفته است: حالا هم فکر نکن با دوتا تگ و اوردن لینک اکانت من همه فکر میکنن من چه آدمی هستم. از پروفایلت معلومه چه ادمی هستی --روزای بدیه ولی امیدم به روزای بعدیه-- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 6 دقیقه قبل، capitanamir گفته است: از پروفایلت معلومه چه ادمی هستی حرفتو کامل بگو چرا میترسی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 دعوای ممبر با لیدر تاحالا ندیده بودم این که چیزی نیست @Yoda لیدر NR که بودم ۵ تا NG داشتیم تو فکشن که مولتیشونو آورده بودن بهم خبر رسید که زمان راب و حتی جا و مکانش رو لو میدن البته همشون لو نمیدادن ولی خب نمیخوام اسم ببرم کی بوده  آخر سر مجبور شدم به ۸ نفر تو پی ام فروم اطلاع بدم زمان راب هم به شکل واضحی میگفتم داریم میریم فوتبال :/ ولی یکی از مشکلات بد هستش اینم >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 3 ساعت قبل، jang گفته است: حرفتو کامل بگو چرا میترسی؟ شهروز تو به بزرگیت اینارو ببخش دعوا زیاد داریم تو سرور Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱۰ در 11:37، jang گفته است: 6 سال سمپ پلی میدم ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 نظرم - هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم - میباشد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده