KurDBoY ارسال شده در June 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2017 با عرض سلام و خسته نباشيد من دقيق تابستون 93 بود كه از سرور رفتم وقتي رفتم هلپر لول ١ بودم و حتي قبل از اون هم ليدر تاكسي بودم كه بعد از ليدري تست هلپري كه اقاي پويا ازم گرفت قبول شدم و هلپر شدم الان رمز اكانت رو فراموش كرده ام سوال كردم ميگن فراموشي رمز به ايميل ارسال مي شود اما من رو اين ايميليكه اكانت روش سيو شده بود بازي ClashOfClans داشتم و تو همون تابستون فروختمش الان دسترسي به فرد خريدار رو ندارم اسم اكانت : EdmonD لول اكانت : 28 ايميل اكانت : اولش و يادم ه كه ZankoJa@Gmail.Com يه چيزي تو مايه ي اين اخرين اقليتي كه توش بودم F.B.I بود و اسم اكانت دومم : EdmunD بود كه لول ١٠ بود حتي Pin اكانت يادم مي باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 با سلام چون امکان احراز هویت شما وجود نداره، ما خیلی متاسفیم که کاری نمی تونیم براتون انجام بدیم و تنها راه بازگردانی اکانت از طریق ایمیل هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده