AlCapone ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ماشینم رو بغل خیابون جلوی خونه خودم پارک کرده بودم که ایشون اومدن منو جریمه کردن و گفتن وسط خیابون پارک کردم در حالی که بغل خیابون بود. منم تو Voice Chat گفتم اگه پلیسی برو اونایی که خلاف جهت میرن رو جریمه کن و این انگار بهش بر خورده و من رو Mute کرده. بعدم اینکه اگه توهینی بوده به پلیس بوده نه به ادمین. یکم انتقاد پذیر بودن بد نیست خوبه.سعی کنیم بزرگ شویم و یکم از دوران کودکی فاصله بگیریم. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده October 24, 2020 توسط KhodeNoTBaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 با سپاس از یاداوری توهین و زیر سوال بردن شخصیتتون، بنده یادم رفته بود مجازات توهین رو طبق قانون روی تمامی اکانت هاتون اجرا کنم. مدارک بی احترامیتون به مدیریت محترم ارسال شد. نقل قول شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حسابهای کاربری، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد. نقل قول استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: - تمسخر و توهینهای با شدت کم: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 25, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 درود شکایت شما رد شد. شما در توضیحاتتون بخشی که به ایشان توهین کردید را نقل نکردید اما در مدارک کاملا واضح بود. ادمین مربوطه پس از توهین شدت پایین شما، شما را مجازات کرد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده