HaTeD ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: رد شکایتی که باید قبول میشد • مدارک (فیلم یا عکس): با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 با سلام. دوست عزیز شا چند اسکرین دادین که همشون مربوط به زمانی هست که شما وانتد رو دارید ولی ادعا کردین که بعد از دریافت اخطار اول یا دوم وایسادین خب مدارکتون ناقصه و اینجور چیزی رو ثابت نمیکنه که خودتونم تو شکایت همینو گفتین که مدارکم کامل نیست! نمیدونم چرا شکایت کردین یا علی از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در October 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، MobinNeD گفته است: با سلام. دوست عزیز شا چند اسکرین دادین که همشون مربوط به زمانی هست که شما وانتد رو دارید ولی ادعا کردین که بعد از دریافت اخطار اول یا دوم وایسادین خب مدارکتون ناقصه و اینجور چیزی رو ثابت نمیکنه که خودتونم تو شکایت همینو گفتین که مدارکم کامل نیست! نمیدونم چرا شکایت کردین یا علی به نظر شما چرا بنده قبل از اینکه ایشون وانتد بده من باید مدرک جمع کنم؟ تازه تو قوانین گفته کاپ باید برای این وانتد مدرک جمع کنه نه من شاید 1 کاپ اومد الکی /mv یا... داد باید مدرک بگیره که ماشین اون شخص وسط خیابون بوده باشه منم مدرک گرفتم که /mfrisk داد ایشون منم پیاده شدم بعد وانتد داد در در ۱۳۹۹/۸/۱ در 20:51، Epsilon گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: رد شکایتی که باید قبول میشد • مدارک (فیلم یا عکس): از اونجا که MobiNeD خیلی گله شکایتم پس مگیرم ویرایش شده October 23, 2020 توسط Epsilon با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲ در 13:57، Epsilon گفته است: از اونجا که MobiNeD خیلی گله شکایتم پس مگیرم +بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده