AbneR ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 بسیار هم فوق عآلی نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 ناموسا این همه حوصله رو فقط تو داری @Mary نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در October 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در 1 ساعت قبل، YaS گفته است: بسیار هم فوق عآلی مرسی از Feedback در ۱ ساعت قبل، Redux گفته است: ناموسا این همه حوصله رو فقط تو داری @Mary مرسی از Feedback نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 عالی تر از عالی نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 عه؟؟؟؟؟ من الان متوجه شدم به ترتیب A-Z نه دیگه واقعا عجب!!!! و یه چیز دیگه اینگه تایچی مگه با یوگا فرق نداره؟ زدی Taichi بعد نوشتی یوگا ولی اینقد ماشالا مطلب خوب و مفیدی بود که حتی اگه اشکالی هم پیدا شه دیده نمیشه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۹ در 14:55، MUnique گفته است: عالی تر از عالی مرسی از Feedback در در ۱۳۹۹/۸/۱۰ در 03:41، Yoda گفته است: عه؟؟؟؟؟ من الان متوجه شدم به ترتیب A-Z نه دیگه واقعا عجب!!!! و یه چیز دیگه اینگه تایچی مگه با یوگا فرق نداره؟ زدی Taichi بعد نوشتی یوگا ولی اینقد ماشالا مطلب خوب و مفیدی بود که حتی اگه اشکالی هم پیدا شه دیده نمیشه مرسی از Feedback معانی فارسی چیز هایی هستند که به انیم تقریباً نزدیک ان. حالا نباید حتماً همون باشن. چیزی که مارو یاد اون هم بندازه کافیه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 (ویرایش شده) فقط اومدم بگم چه حالی دارم میکنمممممم واقعا دمت گرم لقب خار مادر حوصله رو بت میدم ویرایش شده November 2, 2020 توسط Shxyan نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در 3 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: فقط اومدم بگم چه حالی دارم میکنمممممم واقعا دمت گرم لقب خار مادر حوصله رو بت میدم مرسی از Feedback نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 بسیار خوب و عالی دمت گرم نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 عالی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 (ویرایش شده) اگه پشتکار و استمرار یه رشته ورزشی بود و مسابقات المپیک جهانی داشت قطعا شما نفر اول با اختلاف بسیار زیاد بودی ممنون که زحمت میکشید واسه فروم اما تا حالا فکر کردی این استعداد، پشت کار و علاقه رو اگه تو زندگی واقعی ازش بهره میبردی نتایجی که اون موقع خلق میکردی چه قدر دیدن داشت؟ من داخله اینترنت خیلیارو میبینم که یه هیولا تو وجودشونه یه هیولا که زندانی و محدود شده که اگه آزادش کنن دنیارو میگیرن. ویرایش شده November 10, 2020 توسط SWAT 1 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 Sos ba mast نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱۷ در 10:19، MrSam گفته است: بسیار خوب و عالی دمت گرم مرسی از Feedback در در ۱۳۹۹/۸/۱۷ در 10:47، EMiliX گفته است: عالی مرسی از Feedback در در ۱۳۹۹/۸/۱۷ در 11:24، Farabb گفته است: @Mary میرفتی فیش میگرفتی الان 24 تا Hotring + 96 تا Monster 2774888 تا هم Inf |: , ولی در کل حوصله داری (اگه /Car 1 رو طرف دوربین میزدی بهتر بود ) مرسی از Feedback در در ۱۳۹۹/۸/۲۰ در 14:18، SWAT گفته است: اگه پشتکار و استمرار یه رشته ورزشی بود و مسابقات المپیک جهانی داشت قطعا شما نفر اول با اختلاف بسیار زیاد بودی ممنون که زحمت میکشید واسه فروم اما تا حالا فکر کردی این استعداد، پشت کار و علاقه رو اگه تو زندگی واقعی ازش بهره میبردی نتایجی که اون موقع خلق میکردی چه قدر دیدن داشت؟ من داخله اینترنت خیلیارو میبینم که یه هیولا تو وجودشونه یه هیولا که زندانی و محدود شده که اگه آزادش کنن دنیارو میگیرن. مرسی از Feedback من هرچیزی که بخوام رو در زندگی واقعیم دارم و تنها دلیلی که میام اینجا سرگرمیه. برای همین موقع بیکاریم استعداد هامو اینجا شکوفا میکنم در در ۱۳۹۹/۸/۲۱ در 10:50، Farabb گفته است: Sos ba mast مرسی از Feedback در ۱ ساعت قبل، Panahi گفته است: این یکی عالی بود مرسی از Feedback 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 ...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AyTaKiN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 حاجی آرساکیا چقد باحاله 1 مین نیست ک اومدم اینجا ولی خدایی حرف نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۳۰ در 18:12، Mary گفته است: Kiss/ ، /Dance - رقصیدن و بوسیدن: نمایش محتوا مخفی خدایی خیلی حوصله داری ایول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 در 2 ساعت قبل، ALIREZARM گفته است: خدایی خیلی حوصله داری ایول مرسی از Feedback 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sirjohn ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 dealone شستن دست نمیشه میشه کارت دادن یا پول دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 19 ساعت قبل، sirjohn گفته است: dealone شستن دست نمیشه میشه کارت دادن یا پول دادن معانی لغات تحت الفظی نیستن. به نظر من حرکت این انیم اصلاً شبیه پول دادن نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sirjohn ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 در در ۱۳۹۹/۱۰/۶ در 05:33، Mary گفته است: معانی لغات تحت الفظی نیستن. به نظر من حرکت این انیم اصلاً شبیه پول دادن نیست. washup بیشتر شبیه شستن دسته البته از نظر منه حقیر که در برابر نظر شما نظر من اصلا اهمیتی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 در ۱ ساعت قبل، sirjohn گفته است: washup بیشتر شبیه شستن دسته البته از نظر منه حقیر که در برابر نظر شما نظر من اصلا اهمیتی نداره نفرمایید. اون که بله. باز هم شاید مشکل از من بوده. چون از نظر من انیم Dealone شبیه پول دادن نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 Dealone 1 نه پول دادنه و نه دست شستن، پول شمردنه، حرفم نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۱۷ در 11:24، Farab گفته است: @Mary (اگه /Car 1 رو طرف دوربین میزدی بهتر بود ) بی تربیت منحرف بیشعور 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.