Neon ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون بعد اینکه سوال رو پرسیدم به من بی توجهی کرد و با کلی تاخیر اعلام کرد صبور باشید و در ادامه هم همچنان جواب حرف های من رو دیر میداد و پاسخ رو هم مثل اینکه بلد نبودن و به من گفتن که همچین چیزی که شما میخواهید نمیشه در حالی که بعدا فهمیدم میشده و ایشون جواب رو نمیدونسته و بعد اینکه بهشون گفتم close کنید با تاخیر 18ثانیه بعد close کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک سوال دیر جواب دادن پاسخ سوال یک دقیقه بی توجهی دیر کلوز کردن شکایت رو پس میگیرم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 در 13 ساعت قبل، cjmilad گفته است: شکایت رو پس میگیرم. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده