iErfaN ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: باسلام من در راه ماشینم ترکید و میخواستم کیل بشم ی جوری و خواستم خودمو در آب خفه کنم و برم در خونه spawn بشم ! که وقتی میرفتم زیر آب یهو دیدم دارم راه میرم کف آب .. رفتم جاهای دیگری را امتحان کنم دیدم که نه !! فقط اون قسسمت از انجا این مشکلو داره !! حتی با اینکه با لانچر بودم .. به هر حال 2 3 دقیقه ی پیش با سمپ هم امتحان کردم باز همین بود ! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به این قسمت از مپ کنار پل فیش برید و به زیر آب بروید طبق فیلم ! کسی نظر نمیده؟ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 باگ از سوی بازی هستش بصورت آفلاین هم این باگ صورت میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsalar75 ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 آره همنطوره منم تو آفلاین این کارو کردم >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 عجب! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 کلا این باگ از خود بازی Gta Sa هست. Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 مال خود GTA باگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 (ویرایش شده) ویرایش شده October 14, 2020 توسط 83mehrdad83 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 20:06، 83mehrdad83 گفته است: بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده