Neon ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من از ایشون یک cmd میخواستم و ایشون 16 دقیقه هلپ می بنده رو باز نگه داشته و در آخر هم میگه جواب رو نمیدونم از ادمین هم پرسیدم میگه نمیدونم و این وسط همونطور که تو عکس ها مشاهده خواهید کرد goto بی دلیل میکنه بدون اینکه من ازش بخوام. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس 1 عکس 2 عکس 3 عکس 4 عکس 5 عکس 6 عکس 7 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 وقتی ادمین هم نمیدونه من چی کار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 با سلام خدمتِ شاکی محترم @cjmilad در مدارکِ شما اثری از سوالتون نیست که تشخیص داده بشه آیا هلپر وظیفه ی دانستن آن را دارد یا خیر، در موردِ Goto و در مواردی FEnglish شکایتِ شما قبول میشود. با تشکر بابتِ گزارشِ شما. +بسته شد. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده