Destroyed ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 بنازم. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 به به نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 خوب میشه اینجوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 جالب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۳۹۹/۸/۱۷ در 12:40، OxygeN گفته است: فکر کنم نبودن Ali Assasin دلیل خاصی داره و داره روی یک آپدیت بزرگ کار میکنه، وقتی برگشت سرور سرو سامون کامل پیدا میکنه.. البته امیدوارم، چون زمانی که بودش سرور زیاد بی نظمی نداشت. البته الانم نداره.. فقط به یسری آپدیت ها نیاز داره که از یکنواختی برای لول بالاتر ها در بیاد.. دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در March 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۹/۲۸ در 22:04، RuleR گفته است: به به امیدوارم این اتفاق بیوفته چون خیلی از پلیر ها این بازی رو دوست دارن و حتما خیلی شلوغ میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2022 باحاله نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanahGamer ارسال شده در April 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2022 بنازم خیلی خوب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 به نظر تون سرور ماینکرافت ارساکیا ایجاد میشه؟؟؟ نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در June 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2022 من که دوست دارم بیاد نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2022 اگه دنباله جاوا نویس و فیکس سرور ماینکرفت بخوایین من میتونم یک سرور با کفیت و خوب براتون اوکی کنم ولی در اصل مدیریتشو خودم بر عهده میگیرم 1 1 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 منطقیه !باحال میشه ران شه. نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeCay ارسال شده در July 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2022 ران کنید خب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2022 به نظر من سرور ماینکرفت در امد زیادی برای مجموعه نداره و بعد یه مدت پلیر خسته میشه من خودم چند وقت بودم اما چیز زیاد خاصی نداشت که نظرمو جلب کنه. برای اینکه سرور جالبی از آب در بیاد باید چندین گیم مود داشته باشه و باید هزینه های زیادی بشه که بیهوده هست و در امدی نداره. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 منطقیه و با حال. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 بله ساخته میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۶ در 12:43، Ruger گفته است: بله ساخته میشه ع هنوز ساخته نشده پس ؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mr0farbod ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 خوبه ! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 در 3 ساعت قبل، mr0farbod گفته است: ع هنوز ساخته نشده پس ؟ خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmmaaabbb ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 اگه برای سرور پلاگین و مود های جذاب و زیاد بزارید پلیر هاش زیاد میشن و با خرید رنک و ... درامد داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Magnet ارسال شده در November 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 پیشنهاد خوبیه ولی ارساکیا تو سمپ موفقه و ریسکش بالاس که بتونه تو ماین کرفت هم موفق باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در November 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2022 چشم نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadAli ارسال شده در December 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2022 منطقیه و با حال. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 18:08، dawat گفته است: من که به شخصه اگه قرار باشه همچین اتفاقی رخ بده مسئولیت ساخت و مدیریت سرورآرساکیا ماینکرافت رو به عهده میگیرم زرت اگه اندازه تو اعتماد به نفس داشت;الان زعفران میشد 1 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buddy ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 در 5 ساعت قبل، DeperSad گفته است: زرت اگه اندازه تو اعتماد به نفس داشت;الان زعفران میشد سخنی از مادر عروس... نقل قول گفتار نیک کردار نیک پندار نیک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.