Omid ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام و درود ستاره های Cop App نیست - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):http://uupload.ir/files/49p7_ag-sa-0624.jpg - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 منم یه نکته اضافه کنم کسایی که ستاره ندارند تو کاپ اپ، وانتد ندارن! دنبال یکی از همین افرادی که بدون ستاره هستند رفتم و دیدم که وانتد نداشتند ولی اسمشون هستش تو کاپ اپ >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Original گفته است: منم یه نکته اضافه کنم کسایی که ستاره ندارند تو کاپ اپ، وانتد ندارن! دنبال یکی از همین افرادی که بدون ستاره هستند رفتم و دیدم که وانتد نداشتند ولی اسمشون هستش تو کاپ اپ مطمئنی ؟ اگه میتونی یه اسکرین شات بده ویرایش شده September 27, 2020 توسط KoMaiL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۶ در 15:36، Original گفته است: منم یه نکته اضافه کنم کسایی که ستاره ندارند تو کاپ اپ، وانتد ندارن! دنبال یکی از همین افرادی که بدون ستاره هستند رفتم و دیدم که وانتد نداشتند ولی اسمشون هستش تو کاپ اپ دقیقا همینطوره ولی اکثرا وانتد هم داشتند King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 فکر کنم این مورد موقعی رخ میده که کسی که وانتد داره تازه وارد بازی شده یا به عبارتی موقعی که وانتد داشت خارج شد و دوباره اومده داخل بازی و کمی طول میکشه تا ستاره ها بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 15:36، SirMehdi گفته است: فکر کنم این مورد موقعی رخ میده که کسی که وانتد داره تازه وارد بازی شده یا به عبارتی موقعی که وانتد داشت خارج شد و دوباره اومده داخل بازی و کمی طول میکشه تا ستاره ها بیاد آره میتونه اینجوری باشه. Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 08:06، SirMehdi گفته است: فکر کنم این مورد موقعی رخ میده که کسی که وانتد داره تازه وارد بازی شده یا به عبارتی موقعی که وانتد داشت خارج شد و دوباره اومده داخل بازی و کمی طول میکشه تا ستاره ها بیاد نه چک کردم طرف 2 ساعته توی سرور بوده King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 3 ساعت قبل، djamer گفته است: نه چک کردم طرف 2 ساعته توی سرور بوده Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 گزارش تکراری. این باگ برطرف شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده