2FM ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 سلام. میخواستم بگم وقتی لانسر رو اجرا میکنم این حالتی که تو عکس هستش رو میاره و نه پینگ مشخص میکنه و نه تعداد پلیر نشون میده و دکمه "play" فعال نمیشه تا بازی رو شروع کنم اگه میشه کمکم کنین چون ساعت 17:00 متینگ دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 منم از امروز صبح دقیقا همین مشکل رو دارم. نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 منم اینطوری شدم فقط لانچر نیست با سمپم نمیشه نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 رفقا فعلا قطعی سراسری هست ، لطفا به گیرنده هاتون دست نزنید تا ببینیم چی میشه نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، Tommy گفته است: رفقا فعلا قطعی سراسری هست ، لطفا به گیرنده هاتون دست نزنید تا ببینیم چی میشه اخه من رفتم UCP دیدم تو بخش بازیکنان انلاین ۴۱۴ نفر انلاین ان فکر کردم فقط خودم این مشگلو دارم نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 حاجی سرور چی شده منو تو UCP زده انلاین در صورتی که اصلا تو بازی نیستم بعد با لانچر میخام برم اصلا نمیاره گزینه پلی رو چی شده فقط مشکل منه یا بقیه هم هست ؟ نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: در 2 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: حاجی سرور چی شده منو تو UCP زده انلاین در صورتی که اصلا تو بازی نیستم بعد با لانچر میخام برم اصلا نمیاره گزینه پلی رو چی شده فقط مشکل منه یا بقیه هم هست ؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 4 دقیقه قبل، TlGeR گفته است: سرور اف شده پس چرا منو زده انلاین ماله من اصلا بالا نمیاد عجب شما رو زده افلاین نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 4 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: پس چرا منو زده انلاین ماله من اصلا بالا نمیاد عجب شما رو زده افلاین 'گزاشته بودی اسلیپ؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 ای بابا منم همین مشکل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، 2FM گفته است: سلام. میخواستم بگم وقتی لانسر رو اجرا میکنم این حالتی که تو عکس هستش رو میاره و نه پینگ مشخص میکنه و نه تعداد پلیر نشون میده و دکمه "play" فعال نمیشه تا بازی رو شروع کنم اگه میشه کمکم کنین چون ساعت 17:00 متینگ دارم درود برای بنده هم باز نمیشه نه سمپ نه لانچر نه Rakdrioad (با اکانتی که Staff نیستم) Staff هم هستم @Ali @Meli @Mohny @RuBicK @LearninG @FerDinaND @Markeloff @SFC @Anonymity ویرایش شده September 4, 2020 توسط djamer نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 منم همین مشکلو دارم ! اما تو بازی بعضیا آنلاینن ! در 3 دقیقه قبل، erfanx118 گفته است: بیاین یکم چت کنیم حوصلمون سر نره چه خبر خوبی نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 اونا آنلاین نیستند ، دیشب موقع قطع شدن سرور آنلاین بودن در 3 دقیقه قبل، amir001001 گفته است: منم همین مشکلو دارم ! اما تو بازی بعضیا آنلاینن ! نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: عزیزان دل، رفقای جان. این مشکل سراسری هستش. در تاپیک زیر هم به مشکلش اشاره شده: الا ما که میتینگ داریم چ کنیم ! نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 فکر کنم سرور پوکیده... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 سلام مشکلی نیست بچه ها سخت نگیرید، سرور به صورت سراسری آف شده، قبلِ آف شدن، هرکی آنلاین یا آفلاین بوده رو نشون میده من خودم چون آف بودم الانم آف نشون داده کسایی که انلاین بودن، الان انلاین نشون میده کسایی که اسلیپ یا AFK بودن هم همینطور در نتیجه الان کسی جوین سرور نداده هنوز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 9 دقیقه قبل، Original گفته است: @Overwatch @erfanx118 @djamer نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SarbaZMeti1234 ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 1 دقیقه قبل، Overwatch گفته است: فکر کنم سرور پوکیده... نه مگه کشکه به احتمال زیاد یا باگ فیکس میکنن یا اپدیت میدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: نه FW میگیرین نه AV . چون خود لیدر هم نیست تو سرور و سرور قطعه خوبه نشسته ام به لانچر نگاه میکنم! لانچری که آه میکشد!.... ویرایش شده September 4, 2020 توسط amir001001 نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 6 دقیقه قبل، amir001001 گفته است: خوبه نشسته ام به لانچر نگاه میکنم! لانچری که آه میکشد!.... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 3 دقیقه قبل، f0restwOW گفته است: dostan aziz launche va samp bala nmiyad moshkel dare alan bara meeting emroz che konim/// ke nmishe vared shod zodtar peygiri konid. دادا اگه نرسیدیم به میتینگ مهم نیس ! چون هیچکی نو گیم نیست ! نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 رسیدگی کنید لانچر باز نمیشه @Ali @RuBicK @SFC @Markeloff @AlmaS 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در September 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2020 در 38 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: حاجی سرور چی شده منو تو UCP زده انلاین در صورتی که اصلا تو بازی نیستم بعد با لانچر میخام برم اصلا نمیاره گزینه پلی رو چی شده فقط مشکل منه یا بقیه هم هست ؟ UCP باگ شده نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.