ARAWMIXIA ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 سلام. ببخشید کسی میدونه چطوری با لینوکس به سرور متصل شم ؟ wine دارم و winetricks ولی اجرا نمیکنه سمپ و لانچر رو@Ali @Mohny قابل ذکر هست نمیخام از مجازی ساز استفاده کنم روی همین سیستم عاملم میخام اجراش کنمhttp://s11.picofile.com/file/8407069976/Screenshot_2020_08_29_19_25_21.png آیا راهی هست؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۸ در 10:45، Rabbit گفته است: سلام. ببخشید کسی میدونه چطوری با لینوکس به سرور متصل شم ؟ wine دارم و winetricks ولی اجرا نمیکنه سمپ و لانچر رو@Ali @Mohny قابل ذکر هست نمیخام از مجازی ساز استفاده کنم روی همین سیستم عاملم میخام اجراش کنمhttp://s11.picofile.com/file/8407069976/Screenshot_2020_08_29_19_25_21.png آیا راهی هست؟ +بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۸ در 10:45، Rabbit گفته است: سلام. ببخشید کسی میدونه چطوری با لینوکس به سرور متصل شم ؟ wine دارم و winetricks ولی اجرا نمیکنه سمپ و لانچر رو@Ali @Mohny قابل ذکر هست نمیخام از مجازی ساز استفاده کنم روی همین سیستم عاملم میخام اجراش کنمhttp://s11.picofile.com/file/8407069976/Screenshot_2020_08_29_19_25_21.png آیا راهی هست؟ می تونید از نرم افزار های شبیه ساز مانند virtualbox برای شبیه سازیه ویندوز استفاده کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در September 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 در هم اکنون، Wolfe گفته است: می تونید از نرم افزار های شبیه ساز مانند virtualbox برای شبیه سازیه ویندوز استفاده کنید. سلام. تشکر ولی از مجازی ساز ها نمیخام استفاده کنم. من مشکل رو خودم حل کردم با استفاده از wine منتهی خود سمپ اجرا شد ولی لانچر قابل نصب نیست و میگه روی ای نسیستم عامل قابلیت نصب وجود نداره شما اطلاعی از روشی برای نصب لانچر ندارید؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 در 1 ساعت قبل، Rabbit گفته است: شما اطلاعی از روشی برای نصب لانچر ندارید؟ نه دقیقا. ولی بهترین راه همین مجازی سازی و اگه بخواین می تونی به صورت dual boot از ویندوز کنار لینوکس تون استفاده کنین این دو راه معقول تر من خودم dual boot رو ترجیح می دم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.