LockDown ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ادب و شخصیت هر فرد نشانه ی ادبو شخصیت پدر و مادر و خانواده ی اوست! تقاضای رسیدگی هر چه سریعترو دارم! • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 26, 2020 توسط LockDown 1 If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 نقل قول - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 19-10: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 20-40: 360 دقیقه محرومیت از صحبت.- سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی خواهد شد. ایشون باید 24 ساعت از سرور محروم شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lammar ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 ادب و شخصیت هر فرد نشانه ی ادبو شخصیت پدر و مادر و خانواده ی اوست! تقاضای رسیدگی هر چه سریعترو دارم! نکشیمون بچه سال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2020 در 19 دقیقه قبل، hossein484 گفته است: ادب و شخصیت هر فرد نشانه ی ادبو شخصیت پدر و مادر و خانواده ی اوست! تقاضای رسیدگی هر چه سریعترو دارم! نکشیمون بچه سال آیا شخصی که ادب داره بچه سال هست و کسی که ادب نداره بزرگسال؟؟؟ طرز فکر بعضی هارو واقعا باید درست کرد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده