Bordbar121 ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 7 ساعت قبل، bordbar121 گفته است: سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید شما Q, Relog بدی Time out, Kick, Ban, Crash بشی Non-RP حساب شه. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 7 ساعت قبل، bordbar121 گفته است: سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید به این علت این کار رو /q تشخیص میده که شاید شما بری وای فای رو خاموش روشن کنی و هزار کار دیگه که به صورت عمدی هست @AbbasMZ رکورد @Markeloff تو پست هم زدم موند برسم به @Ali نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 7 ساعت قبل، bordbar121 گفته است: سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید این به این دلیل هستش که کرش دادن و یا تایم اوت کردن خودمون خیلی راحته و میشه انجام داد اینطوری همه میتونن با Crash/TimeOut نرن زندان و پلیس بیچاره رو اذیت بکنن در 1 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: به این علت این کار رو /q تشخیص میده که شاید شما بری وای فای رو خاموش روشن کنی و هزار کار دیگه که به صورت عمدی هست @AbbasMZ رکورد @Markeloff تو پست هم زدم موند برسم به @Ali عع باهم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2020 در 7 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: @AbbasMZ رکورد @Markeloff تو پست هم زدم موند برسم به @Ali هییییییییی... آخرش بن عه نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 12:14، bordbar121 گفته است: سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید تخصیر نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 به قول @83mehrdad83 +بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 07:59، AbbasMZ گفته است: شما Q, Relog بدی Time out, Kick, Ban, Crash بشی Non-RP حساب شه. فش داد؟ ویرایش شده September 3, 2020 توسط Epsilon نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 دقیقا واسه منم پیش اومده که کرش رو /q تشخیص بده نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 00:44، bordbar121 گفته است: سلام من یه وانتد خورده بودم بعد پلیس اومد و منم سوار شدم، وسط راه اینترنتم قطع شد وقتی دوباره وارد سرور شده بودم دیدم توی زندانم و ۲ ساعت تایم خورده بود سرور چرا باید قطع شدن اینترنت رو /q تشخیص بده؟ آیا تخصیر منه که اینترنت ضعیفه؟ لطفا رسیدگی کنید شما Q, Relog بدی Kick, Ban, Crash بشی Non-RP حساب میشه. +بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsalar75 ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 چون که این کار non-rp حساب میشه و حالا چه عمدی باشه چه نباشه مثل اینه که تو زندگی واقعی وقتی پلیس میاد سمتت نت رو قطع کنی مگه میشه نقل قول >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.