Rony ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو ایونت lms یکدفعه فریز کرد و دیدم به یکی داره پول میده فهمیدم ایونت تموم شده میگم من موندم اول تعجب کرد بعد اومده جلو من میگه کمپ کردی!!! تو از کجا میدونی کمپ کردم؟؟؟ خب فریز کردی نمیشه حرکت کرد اومدی جلوم میگی کمپی؟؟ به ادمین گفتم گفتش بگو باید فیلم ایونت بده اگه اشتباه کرده باشه بن میشه • مدارک (فیلم یا عکس): اگه تو چت ها دقت کنید به جز من یکی هم مونده بوده من که میدونم میرن پشتشونم نگاه نمیکنن ولی شکایتو پس میگیرم !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 در 8 ساعت قبل، Rony گفته است: شکایتو پس میگیرم +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده