BandiT ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و احترام بنده 12 ماهه که رو پیسیم Automatic Mouse & Keyboard دارم که 1 روز نصب کردم دیدم کار نکرد و همینجوری رو پیسیمه(مسئولین میتونین بیاین چک کنین)و من طی این که این نرم افزار بر روی دسکتاپمه خیلی اومدن چک پیسیم حتی Hadi - Mahdi که مسئول لیدر بودن وقتی بهم لیدری دسته متوسط دادن اومدن چک پیسی رو دستکتاپم automatic Mouse & Keyboard داشتم ولی کسی چیزی نگفت الان من به reasone چیت باید بن و ساسپند شم؟؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 23, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 سلام و درود درحال بررسی... شکایت شما تایید شد. آنبن شدید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده