SnlperGuy ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: تایم فرار از زندان بود من دنبال کسی که بود رفتم بعد که رسیدم بهش تیر زدم اما لیدر تاکسی اومد منو با ماشین زیر کرد بعد پیاده شد که وارنش نیاد بعد تو چت نوشت : Ez baw فرار از زندان طرف هم به لطف لیدر تاکسی موفقیت آمیز بود • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/9h0a_6am6wocptluqajrwbh1w5ee6cmnxem_2020-08-19_19-04-53.mp4/ 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. 1-شما تا زمانی که وانتد ندارم حقه تیر زدن ندارید. 2- اونجا که نوشتم Ez Baw اگه دقت کنید میبینید من قبل کیل شدنتون گفتم. 3- من لگ بودم و شما یهویی اومدید جلوم. بدرود. 1 3 <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnlperGuy ارسال شده در August 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۹ در 19:29، SnlperGuy گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: تایم فرار از زندان بود من دنبال کسی که بود رفتم بعد که رسیدم بهش تیر زدم اما لیدر تاکسی اومد منو با ماشین زیر کرد بعد پیاده شد که وارنش نیاد بعد تو چت نوشت : Ez baw فرار از زندان طرف هم به لطف لیدر تاکسی موفقیت آمیز بود • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/9h0a_6am6wocptluqajrwbh1w5ee6cmnxem_2020-08-19_19-04-53.mp4/ شکایتمو پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 + بسته شد. 1 ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده