AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 سلام من چنتا سوال داشتم درباره ویس چت لانچر ممنون میشم اگه جواب بدید❤ 1-چگونه باید ویس چت رو فعال کنم؟ 2-ایا میشه رو صدامون افکت بندتریم از طریق لانچر؟ 3-ایا میشه از هندزفری به عنوان میکرفون استفاده کرد؟ فعلن این سوالات به ذهنم رسید بقیه سوالات رو بعدن میگم به این سوالات جواب بدید دمتون گرم ❤ کسی نیس؟ @AliAgent @ZombieRanger @Spartan @Pouria0JM @SuperMAN @BuTleR @Scarlet @83mehrdad83 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 14 ساعت قبل، amirdaei گفته است: چگونه باید ویس چت رو فعال کنم؟ با لانچر میتونی ویس بدی. به صورت پیشفرض کلید F2هست که باید نگه داری و ویس بدی. اگه خواستی میتونی کلید F9بزنی تنظیمات اونجا دکمه ویس فرستادن رو عوض کنی. در 14 ساعت قبل، amirdaei گفته است: میشه رو صدامون افکت بندتریم از طریق لانچر؟ بله میشه البته باید از قبل برنامش رو داشته باشید. خود ویس لانچر این قابلیت نداره. در 14 ساعت قبل، amirdaei گفته است: ایا میشه از هندزفری به عنوان میکرفون استفاده بله نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: اگه خواستی میتونی کلید F9بزنی تنظیمات اونجا دکمه ویس فرستادن رو عوض کنی. مرسی در 4 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: البته باید از قبل برنامش رو داشته باشید. خود ویس لانچر این قابلیت نداره. اسم برنامش چیه؟ در 5 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: با لانچر میتونی ویس بدی. به صورت پیشفرض کلید F2هست که باید نگه داری و ویس بدی. اگه خواستی میتونی کلید F9بزنی تنظیمات اونجا دکمه ویس فرستادن رو عوض کنی. بله میشه البته باید از قبل برنامش رو داشته باشید. خود ویس لانچر این قابلیت نداره. بله من که یکبار امتحان کردم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 (ویرایش شده) سوال دیگم اینه که مثلن من هندزفری رو زدم به کامپیوتر و وارد لانچر شدم ایا ویس فعال هستش یا باید فعالش کنم؟ @83mehrdad83 در 2 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: ویرایش شده August 9, 2020 توسط amirdaei نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 @amirdaei با فشارِ دکمه F2 میتونی وویس بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 حداقل لول 4 هم میخواد برای اینکه بتونی مایک بگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 (ویرایش شده) در 21 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: فعاله کلا باید قابلیت میکروفون برات فعال باشه تا بتونی ویس چت بحرفی میتونی با دستور Launcher/ (ID or Part your name) ببینی میکروفون فعاله یا نه Launcher Id/ ? اگه فعال نبود چطوری فعال کنم؟ ویرایش شده August 9, 2020 توسط amirdaei نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 13 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: Yep I don't know چرا واکنشتو برداشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 بالاسری داری مایک نمیدی؟ نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 3 دقیقه قبل، Pouria0JM گفته است: چون امتیاز بهت نمیداد میداد در 16 دقیقه قبل، Many گفته است: بالاسری داری مایک نمیدی؟ مایک چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۸ در 10:17، AMiREpiCure گفته است: سلام من چنتا سوال داشتم درباره ویس چت لانچر ممنون میشم اگه جواب بدید❤ 1-چگونه باید ویس چت رو فعال کنم؟ 2-ایا میشه رو صدامون افکت بندتریم از طریق لانچر؟ 3-ایا میشه از هندزفری به عنوان میکرفون استفاده کرد؟ فعلن این سوالات به ذهنم رسید بقیه سوالات رو بعدن میگم به این سوالات جواب بدید دمتون گرم ❤ کسی نیس؟ @AliAgent @ZombieRanger @Spartan @Pouria0JM @SuperMAN @BuTleR @Scarlet @83mehrdad83 idk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در 3 ساعت قبل، Overwatch گفته است: idk دوران جاهلیه ولی هنوز میک نگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.