AmirDaei ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) - موضوع:اواتار گیف ترسناک - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) طراح خودش پیدا کنه ♡ - نوشته روی عکس: AmIRDaEi - توضیحات بیشتر: میخام گیف باشه که اولش 1ثانیه صفحه سفید باشه بعد یدفعه یچیز ترسناک ظاهر بشه بمدت 1ثانیه یا کمتر خیلی ترسناک باشه کسی که میبینع سکته کنه بعد در اخر یجور ترسناک نوشته بشه AmIRDaEi خودم 4 ساله با فتوشاپ کار میکنم گرافیستم (تو سایت نه تو زندگی واقعی میگم )با فتوشاپ خوب نمیشه گیف ساخت بخاطر همین از شما گرافیستای عزیز سایت تقاضا دارم که برام بستزید مرسی در 15 ساعت قبل، amirdaei گفته است: - توضیحات بیشتر: میخام گیف باشه که اولش 1ثانیه صفحه سفید باشه شرمنده اشتب شد سیاه باشه @Mary ویرایش شده August 8, 2020 توسط amirdaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 اسم عوض شد میخام اسم AMiREpiCure باشه @Mary درس میکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 @Mary میشه زحمتشو بکشی؟ ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 ببندین این تاپیکو دیه اصن انگار فروم کلن 4 کاربر داره هیچکی جواب نمیده ببندین دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2020 سلام با عرض پوزش بابت تاخیر؛ من چون خودم اینقدر فیلم ترسناک و احضار روح کردم دیگه نمیترسم نمیدونم بقیه از چی میترسن؛ ولی امیدوارم از این خوشتون بیاد: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 در 12 ساعت قبل، Mary گفته است: سلام با عرض پوزش بابت تاخیر؛ من چون خودم اینقدر فیلم ترسناک و احضار روح کردم دیگه نمیترسم نمیدونم بقیه از چی میترسن؛ ولی امیدوارم از این خوشتون بیاد: مطالب پنهان عالی شدههههههه مرسی دمت گرم در 12 ساعت قبل، Mary گفته است: سلام با عرض پوزش بابت تاخیر؛ من چون خودم اینقدر فیلم ترسناک و احضار روح کردم دیگه نمیترسم نمیدونم بقیه از چی میترسن؛ ولی امیدوارم از این خوشتون بیاد: نمایش محتوا مخفی دستت دردنکنه عالی شده ولی من اون چیزی که دوست داشتم صفحه سیاه باشه یدفعه مثلن همینی که گذاشتی توی گیف با سرعت بیاد بازم دمت گرم عالی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 در 6 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: عالی شدههههههه مرسی دمت گرم دستت دردنکنه عالی شده ولی من اون چیزی که دوست داشتم صفحه سیاه باشه یدفعه مثلن همینی که گذاشتی توی گیف با سرعت بیاد بازم دمت گرم عالی شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۹ در 13:14، Mary گفته است: مطالب پنهان اینو میخاستم دمت گرم فوق العاده ای تو #گرافسیت_خودتی_بقیه_اداتو_در_میارن در در ۱۳۹۹/۵/۲۹ در 20:03، ZedOne گفته است: احضار موفق بود؟ آره عالی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 خوشحالم که پسندیدید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده