VazirNitro ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 درود من یه سری پیشنهاد از یکی دو ماه گذشته جمع کردم و البته نمیدونم کسی در موردشون حرفی زده یا نه ولی به هر حال میگم. خیلیا میدونن که سیستم آر پی سرور خیلی فوق العادس و مثلا ما در زندگی واقعی میبینیم که ماشین زیر پامون ناپدید میشه یا وقتی یجا گیر افتادیم خود کشی میکنیم که از خونه اسپاون شیم |: پیشنهادات من همش میتونه اسکی از GTA V Online باشه که همین اسکی میتونه خیلی به سرور کمک کنه: 1. اول اینکه چرا وقتی از سرور میریم بیرون و بر میگردیم از همونجا که دفعه قبل رفتیم اسپاون نمیشیم؟ ممکنه تعدادی موافق باشن و تعدادی مخالف ولی این سیستم میتونه به تقویت رول پلی کمک کنه. 2. این مورد رو میدونم یکی از دوستان نوشته ولی اینجا میگم که متن طولانی شه پدرتون در بیاد : وقتی از دستور towcar/ استفاده میشه وسیله نقلیه نباید ناپدید شه و دم در خونه ظاهر شه و باید یک پیغام به TTC ها ارسال بشه و بیان ببرنش. پیشنهاد من هم اینه که ماشین هر جا که ول شده با آنلاین شدن ما ماشین هم همونجا اسپاون بشه. 3. وقتی کسی ماشینی زیر پاشه قبل آفلاین شدنش باید برش گردونه خونش و آفلاین بشه در غیر این صورت اتفاقات بالا رخ میده. |: 4. وقتی وارد DS میشیم و میخوایم یک ماشین رو تست کنیم بازی بهمون میگه که اگر پیاده بشید یا تایم تموم بشه تست متوقف میشه و بر میگردید به همون جای قبل. نع: وقتی روی تست کلیک میشه باید یک زمان کوتاه مثل 1 یا 2 دقیقه به بازیکن داده بشه و بعد از 10 ثانیه یا دور شدن ما از DS به یک فاصله مشخص، روبه روی دیلر شیپ یک چک پوینت به ما بده تا قبل تایپ مشخص به چک پوینت بر گردیم. انصافا بهتر نیست؟ |: بعد از تموم شدن تایپ هم به بازیکن اخطار داده بشه که برگرده یا بعد مدتی بهش وانتد داده بشه (وانتد رو مطمئن نیستم خوب باشه ولی در حد پیشنهاد). 5. آدم نباید به این سادگی بمیره. بعد از 0 شدن اچ پی پلیر، به مدیک سطح 2 (برای مثال) وارن داده بشه که توی زمان مشخص بره و بازیکن رو احیا کنه. اینجوری هم زرت و زرت ملت نمیمیرن، هم اکتیویتی هیل کردن سواره که استفاده نداره میره و اکتیویتی احیا اضافه میشه و هم بازی طبیعی تر میشه. 6. کامند ها خیلی داخل بازی تاثیر دارن و برای کوچک ترین کار ها باید از کد استفاده کرد. اگر ممکن باشه سیستمی میتونه طراحی شه که برای جاهای مشخص کدی وجود نداشته باشه و با یک دکمه کار ها انجام بشه. مثلا برای ماهیگیری وقتی کسی روبه روی محل ماهیگیری بایسته، Click یا مثلا دکمه E ظاهر بشه و با زدن دکمه ماهیگیری شروع بشه. یا برای جمع کردن متریال وقتی روی محل Materials get باشیم دکمه E متریال رو بگیره. 7. بازم بود که یادم نیست |: از دوستان میخوام که نظراتشون رو بنویسن و بگن که پیشنهادات چرت بوده یا موثر. بدرود بزرگان. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 خیلیاشون قبلا گفته شده ولی در کل دوست داشتم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در ۱ ساعت قبل، BehzadEM83 گفته است: . اول اینکه چرا وقتی از سرور میریم بیرون و بر میگردیم از همونجا که دفعه قبل رفتیم اسپاون نمیشیم؟ ممکنه تعدادی موافق باشن و تعدادی مخالف ولی این سیستم میتونه به تقویت رول پلی کمک کنه. با سلام با پیشنهاداتتون موافقم و این پیشنهاد اول شبیه به این قبلا داده شده بود که اگه پیدا کردم میزارم اینجا لینکشو که به این صورت @Ali جواب داد که ممکنه مشکلات دیگری اتفاق بیفته مثل مثلا طرف تو بیابون باشه و یا وانتد باشه و ... که در اخر گفته شد یه لیست از مثبت و منفی های این پیشنهاد ارایه بدید که بعدش دیگه هیچ حرفی در تاپیک زده نشد نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 3 ساعت قبل، BehzadEM83 گفته است: درود من یه سری پیشنهاد از یکی دو ماه گذشته جمع کردم و البته نمیدونم کسی در موردشون حرفی زده یا نه ولی به هر حال میگم. خیلیا میدونن که سیستم آر پی سرور خیلی فوق العادس و مثلا ما در زندگی واقعی میبینیم که ماشین زیر پامون ناپدید میشه یا وقتی یجا گیر افتادیم خود کشی میکنیم که از خونه اسپاون شیم |: پیشنهادات من همش میتونه اسکی از GTA V Online باشه که همین اسکی میتونه خیلی به سرور کمک کنه: 1. اول اینکه چرا وقتی از سرور میریم بیرون و بر میگردیم از همونجا که دفعه قبل رفتیم اسپاون نمیشیم؟ ممکنه تعدادی موافق باشن و تعدادی مخالف ولی این سیستم میتونه به تقویت رول پلی کمک کنه. 2. این مورد رو میدونم یکی از دوستان نوشته ولی اینجا میگم که متن طولانی شه پدرتون در بیاد : وقتی از دستور towcar/ استفاده میشه وسیله نقلیه نباید ناپدید شه و دم در خونه ظاهر شه و باید یک پیغام به TTC ها ارسال بشه و بیان ببرنش. پیشنهاد من هم اینه که ماشین هر جا که ول شده با آنلاین شدن ما ماشین هم همونجا اسپاون بشه. 3. وقتی کسی ماشینی زیر پاشه قبل آفلاین شدنش باید برش گردونه خونش و آفلاین بشه در غیر این صورت اتفاقات بالا رخ میده. |: 4. وقتی وارد DS میشیم و میخوایم یک ماشین رو تست کنیم بازی بهمون میگه که اگر پیاده بشید یا تایم تموم بشه تست متوقف میشه و بر میگردید به همون جای قبل. نع: وقتی روی تست کلیک میشه باید یک زمان کوتاه مثل 1 یا 2 دقیقه به بازیکن داده بشه و بعد از 10 ثانیه یا دور شدن ما از DS به یک فاصله مشخص، روبه روی دیلر شیپ یک چک پوینت به ما بده تا قبل تایپ مشخص به چک پوینت بر گردیم. انصافا بهتر نیست؟ |: بعد از تموم شدن تایپ هم به بازیکن اخطار داده بشه که برگرده یا بعد مدتی بهش وانتد داده بشه (وانتد رو مطمئن نیستم خوب باشه ولی در حد پیشنهاد). 5. آدم نباید به این سادگی بمیره. بعد از 0 شدن اچ پی پلیر، به مدیک سطح 2 (برای مثال) وارن داده بشه که توی زمان مشخص بره و بازیکن رو احیا کنه. اینجوری هم زرت و زرت ملت نمیمیرن، هم اکتیویتی هیل کردن سواره که استفاده نداره میره و اکتیویتی احیا اضافه میشه و هم بازی طبیعی تر میشه. 6. کامند ها خیلی داخل بازی تاثیر دارن و برای کوچک ترین کار ها باید از کد استفاده کرد. اگر ممکن باشه سیستمی میتونه طراحی شه که برای جاهای مشخص کدی وجود نداشته باشه و با یک دکمه کار ها انجام بشه. مثلا برای ماهیگیری وقتی کسی روبه روی محل ماهیگیری بایسته، Click یا مثلا دکمه E ظاهر بشه و با زدن دکمه ماهیگیری شروع بشه. یا برای جمع کردن متریال وقتی روی محل Materials get باشیم دکمه E متریال رو بگیره. 7. بازم بود که یادم نیست |: از دوستان میخوام که نظراتشون رو بنویسن و بگن که پیشنهادات چرت بوده یا موثر. بدرود بزرگان. 1، 2 و 3: باعث سوءاستفاده های زیادی میشه. 4: تا حالا تست نکردم ولی بد نیست. 5: فایده نداره گاهی اوقات (Rob, FTP و ...) باعث دردسر میشه و به درد نمیخوره. 6: KeyBinder. 1 نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 شماره ۶ رو برای کم شدن کامند ها گفتم وگرنه از keybind آگاهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 56 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: 5: فایده نداره گاهی اوقات (Rob, FTP و ...) باعث دردسر میشه و به درد نمیخوره. من که دوماه یا 3ماه مدیک بودم تو این مدت هیچ NG یا FBIتو راب درخواست مدیک نزده. FTPهم باید پلیس ها مثل واقعیت یک دستیار پزشک سوار ماشین کنن مثلا اگه میرن واسه زدن وانتد کیل ها که FTPکردن اون پزشک هایی که با پلیسا اومدن باید احیاشون کنن. در مورد Warها هم بنده پیشنهاد جدیدی میخوام بدم که در اونجا نظر بدید. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 4 ساعت قبل، BehzadEM83 گفته است: درود من یه سری پیشنهاد از یکی دو ماه گذشته جمع کردم و البته نمیدونم کسی در موردشون حرفی زده یا نه ولی به هر حال میگم. خیلیا میدونن که سیستم آر پی سرور خیلی فوق العادس و مثلا ما در زندگی واقعی میبینیم که ماشین زیر پامون ناپدید میشه یا وقتی یجا گیر افتادیم خود کشی میکنیم که از خونه اسپاون شیم |: پیشنهادات من همش میتونه اسکی از GTA V Online باشه که همین اسکی میتونه خیلی به سرور کمک کنه: 1. اول اینکه چرا وقتی از سرور میریم بیرون و بر میگردیم از همونجا که دفعه قبل رفتیم اسپاون نمیشیم؟ ممکنه تعدادی موافق باشن و تعدادی مخالف ولی این سیستم میتونه به تقویت رول پلی کمک کنه. 2. این مورد رو میدونم یکی از دوستان نوشته ولی اینجا میگم که متن طولانی شه پدرتون در بیاد : وقتی از دستور towcar/ استفاده میشه وسیله نقلیه نباید ناپدید شه و دم در خونه ظاهر شه و باید یک پیغام به TTC ها ارسال بشه و بیان ببرنش. پیشنهاد من هم اینه که ماشین هر جا که ول شده با آنلاین شدن ما ماشین هم همونجا اسپاون بشه. 3. وقتی کسی ماشینی زیر پاشه قبل آفلاین شدنش باید برش گردونه خونش و آفلاین بشه در غیر این صورت اتفاقات بالا رخ میده. |: 4. وقتی وارد DS میشیم و میخوایم یک ماشین رو تست کنیم بازی بهمون میگه که اگر پیاده بشید یا تایم تموم بشه تست متوقف میشه و بر میگردید به همون جای قبل. نع: وقتی روی تست کلیک میشه باید یک زمان کوتاه مثل 1 یا 2 دقیقه به بازیکن داده بشه و بعد از 10 ثانیه یا دور شدن ما از DS به یک فاصله مشخص، روبه روی دیلر شیپ یک چک پوینت به ما بده تا قبل تایپ مشخص به چک پوینت بر گردیم. انصافا بهتر نیست؟ |: بعد از تموم شدن تایپ هم به بازیکن اخطار داده بشه که برگرده یا بعد مدتی بهش وانتد داده بشه (وانتد رو مطمئن نیستم خوب باشه ولی در حد پیشنهاد). 5. آدم نباید به این سادگی بمیره. بعد از 0 شدن اچ پی پلیر، به مدیک سطح 2 (برای مثال) وارن داده بشه که توی زمان مشخص بره و بازیکن رو احیا کنه. اینجوری هم زرت و زرت ملت نمیمیرن، هم اکتیویتی هیل کردن سواره که استفاده نداره میره و اکتیویتی احیا اضافه میشه و هم بازی طبیعی تر میشه. 6. کامند ها خیلی داخل بازی تاثیر دارن و برای کوچک ترین کار ها باید از کد استفاده کرد. اگر ممکن باشه سیستمی میتونه طراحی شه که برای جاهای مشخص کدی وجود نداشته باشه و با یک دکمه کار ها انجام بشه. مثلا برای ماهیگیری وقتی کسی روبه روی محل ماهیگیری بایسته، Click یا مثلا دکمه E ظاهر بشه و با زدن دکمه ماهیگیری شروع بشه. یا برای جمع کردن متریال وقتی روی محل Materials get باشیم دکمه E متریال رو بگیره. 7. بازم بود که یادم نیست |: از دوستان میخوام که نظراتشون رو بنویسن و بگن که پیشنهادات چرت بوده یا موثر. بدرود بزرگان. سلام عزیز این پیشنهاد هایی که تو دادی عالی بود اما برای سرور های Rp هستش! این سرور آرساکیا سروری RPG هستش! RP با RPG فرق داره که اینایی که گفته تو RP وجود دارن ولی در RPG وجود ندارن همونطور که میدونید RP مخفف Role play و RPG هم فکر کنم Role play game هستش ینی RP باید به واقعیت نزدیک تر باشه ولی RPG یکم باید از واقعیت دور تر باشه نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 در 2 دقیقه قبل، ReZaaw گفته است: سلام عزیز این پیشنهاد هایی که تو دادی عالی بود اما برای سرور های Rp هستش! این سرور آرساکیا سروری RPG هستش! RP با RPG فرق داره که اینایی که گفته تو RP وجود دارن ولی در RPG وجود ندارن همونطور که میدونید RP مخفف Role play و RPG هم فکر کنم Role play game هستش ینی RP باید به واقعیت نزدیک تر باشه ولی RPG یکم باید از واقعیت دور تر باشه ها؟! نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در August 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 حقیقتا مغزم به چاک رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 با پنجمی موافقم نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 در 20 ساعت قبل، VAZiR گفته است: 5. آدم نباید به این سادگی بمیره. بعد از 0 شدن اچ پی پلیر، به مدیک سطح 2 (برای مثال) وارن داده بشه که توی زمان مشخص بره و بازیکن رو احیا کنه. اینجوری هم زرت و زرت ملت نمیمیرن، هم اکتیویتی هیل کردن سواره که استفاده نداره میره و اکتیویتی احیا اضافه میشه و هم بازی طبیعی تر میشه. بهترین پیشنهاد ممکن نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در August 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 یه نکته دیگه هم هست که دو جا نوشتم تایپ که اونا تایم ع در حقیقت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 نظر ندارم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 نظرم در مورد مسائل جدید + هست. مسائل تکراری در تاپیک خودشان جواب داده شده. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 سلام؛ دیدگاه بنده نسبت به پیشنهاد شما (-) هست شاید در نگاه اول پیشنهادات جالبی باشند اما در اصل سیستمهایی که درحال حاضر در سرور وجود دارد نقصی ندارد و تغییر دادن آنها باعث تغییر پایههای سرور میشه نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 با سلام نظر بنده نیز (-) میباشد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 28, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 17:42، VazirNitro گفته است: 1. اول اینکه چرا وقتی از سرور میریم بیرون و بر میگردیم از همونجا که دفعه قبل رفتیم اسپاون نمیشیم؟ ممکنه تعدادی موافق باشن و تعدادی مخالف ولی این سیستم میتونه به تقویت رول پلی کمک کنه. نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 17:42، VazirNitro گفته است: 2. این مورد رو میدونم یکی از دوستان نوشته ولی اینجا میگم که متن طولانی شه پدرتون در بیاد : وقتی از دستور towcar/ استفاده میشه وسیله نقلیه نباید ناپدید شه و دم در خونه ظاهر شه و باید یک پیغام به TTC ها ارسال بشه و بیان ببرنش. پیشنهاد من هم اینه که ماشین هر جا که ول شده با آنلاین شدن ما ماشین هم همونجا اسپاون بشه. نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 17:42، VazirNitro گفته است: 3. وقتی کسی ماشینی زیر پاشه قبل آفلاین شدنش باید برش گردونه خونش و آفلاین بشه در غیر این صورت اتفاقات بالا رخ میده. |: نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 17:42، VazirNitro گفته است: 5. آدم نباید به این سادگی بمیره. بعد از 0 شدن اچ پی پلیر، به مدیک سطح 2 (برای مثال) وارن داده بشه که توی زمان مشخص بره و بازیکن رو احیا کنه. اینجوری هم زرت و زرت ملت نمیمیرن، هم اکتیویتی هیل کردن سواره که استفاده نداره میره و اکتیویتی احیا اضافه میشه و هم بازی طبیعی تر میشه. نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 17:42، VazirNitro گفته است: 6. کامند ها خیلی داخل بازی تاثیر دارن و برای کوچک ترین کار ها باید از کد استفاده کرد. اگر ممکن باشه سیستمی میتونه طراحی شه که برای جاهای مشخص کدی وجود نداشته باشه و با یک دکمه کار ها انجام بشه. مثلا برای ماهیگیری وقتی کسی روبه روی محل ماهیگیری بایسته، Click یا مثلا دکمه E ظاهر بشه و با زدن دکمه ماهیگیری شروع بشه. یا برای جمع کردن متریال وقتی روی محل Materials get باشیم دکمه E متریال رو بگیره. نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. پ.ن: تمامی پیشنهاد های داده شده فقط با تغییر نحوه ی فعالیت تمامی اقلیت ها قابل اجرا می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 @VazirNitro عزیز، با پیشنهادات شما موافق نیستم. اینجا RPG هست نه RP (هرچند بعضی از پیشنهادات شما میتونه سازنده باشه، اما نظری در این رابطه ندارم!) - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظرم راجب تمام پیشنهادات شما ( - ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 درود. مورد اول شدیدا قابل سو استفاده میباشد، در بروزرسانی های AG:SAMP قابلیتی اضافه میکنیم که زمانی که از بازی خارج شدید تا ۵ دقیقه در همانجا ثابت بایستید و بعد از ۵ دقیقه کاراکتر شما محو شود، این قضیه به ریکانکت هم کمگ بزرگی میکند تا ریکانکت شما موجب خروجتان از بازی یا از هر کاری که در آن حین انجام میدید نشود و اگر تا ۱ ساعت آینده به بازی برگشتید به همانجا برگردید در غیر اینصورت از مکان Spawn بیایید. Targeted versions: AG:SAMP v1.2.0 مورد دوم فکر میکنم قبلا به شکلی دیگر پذیرفته شده، در هر صورت باید towcat تقریبا آنی باشد اما باید کمی طبیعی تر شود (ماشین tow توسط bot بیاید) مورد سوم به مورد اول متصل است مورد چهارم فکر میکنم بهتره برای تست ماشین به یک فضای سر بسته و پیست شکل منتقل کنه. نیاز به پیشنهاد بهتر، پیشنهاد کنونی رد شد. مورد پنج هم مورد نیاز بروزرسانی AG:SAMP و اضافه شدن AI های Medic به بازی است، زیرا پس از مردن نباید بازیکن بیشتر از ۳۰ ثانیه معتل بشه و اگر paramedic بازیکن واقعی نزدیک نبود یا در ۲۰ ثانیه خودش رو نرسوند درمان سرپایی یا بیمارستانی به عهده bot باشد. اما باز هم این موضوع نیاز به فکر و بررسی دارد، ما شدیدا مخالف معتلی های بیهوده هستیم. مورد ششم در آینده با AG:SAMP انجام خواهد شد، برنامه ما این هست که برای استفاده از همهی سیستم ها هم با دستور ممکن باشد هم دکمه/رابط کاربری گرافیکی داشته باشد، این موضوع به شدت برای پلتفورم اندروید و بازی با دسته مهم است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 20:52، AbbasMZ گفته است: 1، 2 و 3: باعث سوءاستفاده های زیادی میشه. 4: تا حالا تست نکردم ولی بد نیست. 5: فایده نداره گاهی اوقات (Rob, FTP و ...) باعث دردسر میشه و به درد نمیخوره. 6: KeyBinder. + نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 @ArSaCiA در 6 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. مورد اول شدیدا قابل سو استفاده میباشد، در بروزرسانی های AG:SAMP قابلیتی اضافه میکنیم که زمانی که از بازی خارج شدید تا ۵ دقیقه در همانجا ثابت بایستید و بعد از ۵ دقیقه کاراکتر شما محو شود، این قضیه به ریکانکت هم کمگ بزرگی میکند تا ریکانکت شما موجب خروجتان از بازی یا از هر کاری که در آن حین انجام میدید نشود و اگر تا ۱ ساعت آینده به بازی برگشتید به همانجا برگردید در غیر اینصورت از مکان Spawn بیایید. Targeted versions: AG:SAMP v1.2.0 مورد دوم فکر میکنم قبلا به شکلی دیگر پذیرفته شده، در هر صورت باید towcat تقریبا آنی باشد اما باید کمی طبیعی تر شود (ماشین tow توسط bot بیاید) مورد سوم به مورد اول متصل است مورد چهارم فکر میکنم بهتره برای تست ماشین به یک فضای سر بسته و پیست شکل منتقل کنه. نیاز به پیشنهاد بهتر، پیشنهاد کنونی رد شد. مورد پنج هم مورد نیاز بروزرسانی AG:SAMP و اضافه شدن AI های Medic به بازی است، زیرا پس از مردن نباید بازیکن بیشتر از ۳۰ ثانیه معتل بشه و اگر paramedic بازیکن واقعی نزدیک نبود یا در ۲۰ ثانیه خودش رو نرسوند درمان سرپایی یا بیمارستانی به عهده bot باشد. اما باز هم این موضوع نیاز به فکر و بررسی دارد، ما شدیدا مخالف معتلی های بیهوده هستیم. مورد ششم در آینده با AG:SAMP انجام خواهد شد، برنامه ما این هست که برای استفاده از همهی سیستم ها هم با دستور ممکن باشد هم دکمه/رابط کاربری گرافیکی داشته باشد، این موضوع به شدت برای پلتفورم اندروید و بازی با دسته مهم است. به نظرم یه چنتا پارکینگ اضافه بشه که وقتی ماشین توسط مکانیک Tow بشه بره پارکینگ و پلیرا باید برن پارکینگ تا ماشین خارج کنن نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در 9 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: @ArSaCiA به نظرم یه چنتا پارکینگ اضافه بشه که وقتی ماشین توسط مکانیک Tow بشه بره پارکینگ و پلیرا باید برن پارکینگ تا ماشین خارج کنن حالت خوبه سهیل؟ نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.